Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řízkování malin, 12.9.2009
To jsou zřejmě remontantní odrůdy. Kdyby je řezala tak, jako ty klasické, plodily by dvakrát. Jednou v červnu, podruhé na nově vyrostlých výhonech na podzim. Uřezáním všech výhonů se zbaví té první úrody, zato má vyšší tu pozdní.
Nahořklé maso z nové udírny, 12.9.2009
Jednou z příčin by mohlo být, že vkládáte do udírny klobásy studené. Orosí se a než se zahřejí sráží se na nich pára z kouře. Ta chuť by ale měla být jen na povrchu.
Hruška General Leclerc, 12.9.2009
Mám ji na jedné větvi. Nemohu potvrdit její nedostižnou chuť.Asi by potřebocvala lepší stanoviště. Bude-li čas, zkusím vyfotit
Jde zachránit rozpůlený strom?, 9.9.2009
Jiná možnost je jednu polovinu stromu odříznout (kmen je beztak příliš nízký), vzniklou ránu ošetřit nátěrem, voskem nebo balzámem a druhou větev napřímit a vytvořit z ní nový kmen.
Slivovice - kvas, 6.9.2009
Nehádejte se o překlepy.  Co se týče tématu Destilační přístroj je nekonečné, nepřehledné, dlouho se načítá. Založení nového vlákna u nové otázky vidím za logické. Ostatně námět "motorová pila" taky není v jediném vláknu.
Jaká podnož na Rubinolu, 6.9.2009
Já plně souhlasím se 70 104. V chudé půdě mám Rubinolu na semenáči a je ráda, že roste. Pokud se u Vás daří Topazu (u mě jen v lepších letech), máte široký výběr. Chutná mi též Otava, dlouho vydrží Karmína, ze starších Jonalord.
Černí brouci, 6.9.2009
Nad tím jsem nepřemýšlel, ale patrně ano. Těžko by mu biologové dali druhové jméno "borový", kdyby se jeho larvy vyvíjely ve smrku.
O aku jablon asi ide?, 5.9.2009
Hrkající jádra znám u dvou odrůd.  Řehtáč soudkovitý - je typický soudečkovitým tvarem a delší stopkou (stromy jsou obvykle staré a velké). Malinové holovouské - typický je svalek ve stopečné jamce a někdy šev na slupce.
Odrůdy které se nemusí stříhat, 5.9.2009
 Jistě, odrůdy dlouhého vývoje na bujných podnožích se řezaly minimálně. Ale návrat k nim je trochu cesta zpátky. Kolem silnic a ve starých sadech ještě takové stromy nacházíme, ale při vší úctě k jejich plodům -  velikostí, vybarvením, ani... celý příspěvek >
Jak na potkany na zahradě, 5.9.2009
Paní Zeberová, Vy byste přísně chránila všechny tvory, to je chvályhodné, ale potkani, stejně jako myši, komáři, mouchy chráněni nejsou, čím by se chudáci deratizátoři živili.   Na krysu už u nás nenarazíte těžko, na zahradě jistě ne.
Lečo, 5.9.2009
Zavařovací hrnec představuje určitou úsporu energie. Topné těleso má zabudované do dna, takže ztráty tepla jsou menší, než kdyby stál na sporáku. Asi jako varná konvice oproti ohřívání vody v rendlíku. Taky je to rychlejší a čas jsou též peníze.
Černí brouci, 5.9.2009
To, co vám lítá na zahradu je tesaříjk borový Spondylis buprestoides. Moc jako tesařík nevypadá, spíš je podobný na roháče, Škody nijak velké obvykle nezpůsobuje, na rozdíl od jiných, např. t. krovového.
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 30.8.2009
Souhlasím s Vámi a proto kupuji sadbu výhradně od renomovaných školkařů. To, co prodávají soukromí obchodníci třeba z Polska (zaručeně pravý kříženec švestky a višně nebo ryngle a nektarinky) a podobné nemá s kvalitní sadbou mnoho společného.
Kdy rizkovat rybiz?, 30.8.2009
Řízkovat rybíz je možno i v tuto dobu. Dokonce si myslím, že ujmutí je lepší než na jaře.
Hrušeň na křížaly, 30.8.2009
Nemyslím si. Už přes 20 let vyrábím křížaly z jablek i hrušek zásadně z loupaných plodů. Se slupkou by je již u nás nikdo nejdl. Škrabkou na brambory to jde rychle a snadno.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika