Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
stříhání starších stromů, 3.4.2009
Muselo by jít o pravokořenou švestku či Durancii, jinak Vám vyraší výmladky podnože. Spíš ale od kořenů, z pařezu málokdy.
Višeň do drsnějších podmínek, 3.4.2009
Podle mě jsou višně obecně na polohu a teplo méně náročné než třešně. Jsou jen citlivější na moniliovou spálu a pravda, rostou vesměs slaběji, takže tvoří menší koruny. Asi nejotužilejší jsou kyselky - např. Morella pozdní, Fanal, aj.
Jaká odrůda Vám teď chutná?, 3.4.2009
Prošel jsem se po sklepě: Rubín, Bohemia - pořád se dají jíst, sice již povadlejší, ale chuť stále dobrá Goldstar - letos asi nejlepší ze všech, barva bledě zelená, ale nevadne a chutná. Jonalord - svěží, jen minimálně povadlý, Otava - vadne víc... celý příspěvek >
střih mladé švestky - konkrétně, 3.4.2009
Žádný průšvih by se jistě nestal Já ale ještě vyčkávám. Pupeny zatím neraší.
55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009
Já myslím, že jedná-li se, jak píše zadavatel o prořezání  - tedy průklest, je to provedeno docela dobře. Pokud by chtěl provést zmlazení, pak by byl správný kuželovitý řez Ronyho.    Jistěže, i vydatný průklest podpoří růst mladého... celý příspěvek >
střih mladé švestky - konkrétně, 3.4.2009
Jistěže, zasadíte-li jeden stromek, můžete si vyhrát s řezem nožem a zamazáním ran. Ostříhání letorostů nůžkami a ponechání bez zatření stromkům vůběc neublíží. Za důležitější považuji dobře připravenou půdu před výsadbou správné vysazení... celý příspěvek >
Další diskuze:  36  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika