Příspěvky uživatele - 19.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se děje se slivovicí při uskladnění zraje?, 20.12.2010
Asi se budu opakovat, ale věci je třeba vidět v dostatečně širokých souvislostech.  Pro velkou část české populace bude hlavním zdrojem benzoapyrenu cigareta, pak možná uzené... a úplně nakonec třeba trocha čmoudu z rašelinového ohniště,... celý příspěvek >
Co se děje se slivovicí při uskladnění zraje?, 12.12.2010
Ze všech těch rádoby odborných debat o cizorodých látkách mi už delší dobu naskakuje kopřivka. Každý tady vytahuje x-sloučenin jako králíky z klobouku - on to vůbec žádný problém není, sám mohu přihodit 5, 10, 50 sloučenin - jak je libo - ale k čemu... celý příspěvek >
Ochrana dřevěného plotu, 17.10.2010
Právě proto, že fermež se vyrábí ze lněného oleje, neplatí rovnice lněný olej=fermež, ať již se bavíme o chem.  složení, či o vlastnostech. Rovněž tak (bohužel) není pravda, že fermež vzniká tepelnou úpravou lněného oleje. Většina toho, co se... celý příspěvek >
Ochrana dřevěného plotu, 16.10.2010
Moc se mi nechce věřit, že to smrdí jenom první rok. Mám na zahradě poslední 3 pražce - dovezli jsme je s otcem někdy v r. 1975 a jsou trochu cítit ještě teď, když jsou fakticky na konci životnosti...
Ochrana dřevěného plotu, 16.10.2010
Lněný olej a fermež není totéž.  Prvný zmíněný prodává (za slušný peníz) Drostra.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika