Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nikasil u dvoutaktu, 2.1.2010
Nikasil je povrchově upravený honováním, má takové pravidelné znaky po velmi jemném broušení. Přístroje nižších cenových kategoriií mají úpravu válce odpovídající předpokládané životnosti a také materiál úpravy válce tomu odpovídá.
Mc Culloch 130, 2.1.2010 Obsahuje fotku
Když už bych se tímto zabýval, tak bych odizoloval vedení paliva od nádržky a případně i nádržku s palivem dle možností, aby se to nepodepsalo na chlazení motoru.
Zastřešení bazénu, 2.1.2010
U zastřešení bazénu jsem udělal takovou malou vychytávku. Na první nosníky od vrcholu jsem nalepil samolepící plastové pásky a tím se kapky vody vrací zpět do bazénu a nestékají až do vodících drah. Zejména při větším rozdílu teplot se to osvědčilo a... celý příspěvek >
Elektrická pila Partner ES 2014, 2.1.2010
Když Partnera, tak by se přiklonil k doporučení na model ES 2200. Je nepatrně těžší 3,8kg, ale má lépe rozložené zatížení přední ruky, díky rukojeti, která se vyskytuje zejména na benzínových motorových pilách. Pila je modernější a výkonnější, což se... celý příspěvek >
Elektrická pila Partner ES 2014, 31.12.2009
Začal bych obecněji. Na co chcete používat elektrickou pilu? Jestli je to na pár polínek svátečně do krbu, tak se v podstatě nemusíte ničeho bát. Když pila nevydrží, máte možnost reklamace. Při řezání trochy dřeva je to většinou zážitek pro celou... celý příspěvek >
Élektrická pila, 31.12.2009
Když pilu zapnete bez řezání dřeva, tedy bez zátěže, tak také jistič vypne? Chod motoru se Vám zdá stejný, jako dříve, nebo jsou náznaky změn otáček.
Élektrická pila, 30.12.2009
Co vím, tak to mají až pozdější modely. Ale zkoušet na chatě spotřebič s 1800W, který při rozběhu má odběr hrubě přes 10A je podle mě nesprávné. Na chatách je to poflikováno a jističe jsou slabé. Prostě vzít pilu a tam, kde je pořádná elektrika to... celý příspěvek >
Élektrická pila, 30.12.2009 Obsahuje fotku
Tato pila nemá ochranu proti nárazu do sítě rozběhem el. motoru. Pouze kondenzátor, který asi řeší rušení, další vyznačené díly jsou spínač a mikrospínač na řetězové brzdě. Chtělo by to vyzkoušet v jiném domě, abyste se měl čeho chytit.
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009
Jsou 2 možnosti. Buď s tím neumíte orat, nebo s tím nic nechcete dělat, aby to bylo lepší. Moje začátky s orbou Vari Hondou byly dost mizerné, nyní říkám zlatý jednoosák, protože mi zvládá vše a ještě to, co jsem neplánoval, např. přibližování dřeva... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009
V pořádku, já jsem to tak bral, že popisujete Quatro obecně. Ale stejně to byl jen podvozek a potom by ta cena byla jednoduše mimo, kdyby se stroj nevyužil jinak. Pravidelně dělám s rotavátorem, tak proto jsem jej navrhl. Je pravda, že dost plevelů... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009
Já vím o jednom pánovi na Hané, který to má a právě ze zdravotních důvodů to používá, oře na rovině a chození mu dělá problémy. Na pohled to nevypadalo špatně, samozřejmě, že tím neoře ha, ale asi 500 m2.  Nicméně to bylo spíše na odlehčení... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009 Obsahuje fotku
Kupte si toto a máte to vyřešeno. Na  internetu je to za 15000,-Kč. Určitě nebude problém to potom dobře prodat. Tak to je jenom podvozek, ale třeba byste to využil i jinak, možná by se karta obrátila a Vy byste oral v zahrádkářské kolonii... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009
Já bych to řešil rotavátorem. Současné postupy minimalizace práce v zemědělství to jasně ukazují. Navíc zemědělci se potýkají s utužováním spodní vrstvy půdy, což u Vás nebude problém. Rotavátor zapraví i zelené hnojení a využijete jej více než... celý příspěvek >
Tera - výměna motoru za 4-takt, 28.12.2009
Letos jsem GCV 160 pořádně využil při přibližování dřeva a má ještě menší spotřebu než GXV 160. Ale GXV 160 je na Vari vhodnější, zejména na intenzívní zátěž. 
Dolmar-Sachs 100 - volnoběh, 28.12.2009
U starší pily je to cca 1 1/2 L a 1 otáčka od opatrně zašroubovaných trysek H. To, že nechce škytnout nemusí být zdaleka nastavením karburátoru. Motor se startuje sytičem, který má pevný průtok směsi, při uzavření sytičové klapky a až potom by vadilo... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika