|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nikasil u dvoutaktu, 2.1.2010 Nikasil je povrchově upravený honováním, má takové pravidelné znaky po velmi jemném broušení. Přístroje nižších cenových kategoriií mají úpravu válce odpovídající předpokládané životnosti a také materiál úpravy válce tomu odpovídá. |  | Mc Culloch 130, 2.1.2010  Když už bych se tímto zabýval, tak bych odizoloval vedení paliva od nádržky a případně i nádržku s palivem dle možností, aby se to nepodepsalo na chlazení motoru. |  |
|  | Zastřešení bazénu, 2.1.2010 U zastřešení bazénu jsem udělal takovou malou vychytávku. Na první nosníky od vrcholu jsem nalepil samolepící plastové pásky a tím se kapky vody vrací zpět do bazénu a nestékají až do vodících drah. Zejména při větším rozdílu teplot se to osvědčilo a... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Partner ES 2014, 2.1.2010 Když Partnera, tak by se přiklonil k doporučení na model ES 2200. Je nepatrně těžší 3,8kg, ale má lépe rozložené zatížení přední ruky, díky rukojeti, která se vyskytuje zejména na benzínových motorových pilách. Pila je modernější a výkonnější, což se... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Partner ES 2014, 31.12.2009 Začal bych obecněji. Na co chcete používat elektrickou pilu? Jestli je to na pár polínek svátečně do krbu, tak se v podstatě nemusíte ničeho bát. Když pila nevydrží, máte možnost reklamace. Při řezání trochy dřeva je to většinou zážitek pro celou... celý příspěvek > |  | Élektrická pila, 31.12.2009 Když pilu zapnete bez řezání dřeva, tedy bez zátěže, tak také jistič vypne? Chod motoru se Vám zdá stejný, jako dříve, nebo jsou náznaky změn otáček. |  | Élektrická pila, 30.12.2009 Co vím, tak to mají až pozdější modely. Ale zkoušet na chatě spotřebič s 1800W, který při rozběhu má odběr hrubě přes 10A je podle mě nesprávné. Na chatách je to poflikováno a jističe jsou slabé. Prostě vzít pilu a tam, kde je pořádná elektrika to... celý příspěvek > |  | Élektrická pila, 30.12.2009  Tato pila nemá ochranu proti nárazu do sítě rozběhem el. motoru. Pouze kondenzátor, který asi řeší rušení, další vyznačené díly jsou spínač a mikrospínač na řetězové brzdě. Chtělo by to vyzkoušet v jiném domě, abyste se měl čeho chytit. |  | Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009 Jsou 2 možnosti. Buď s tím neumíte orat, nebo s tím nic nechcete dělat, aby to bylo lepší. Moje začátky s orbou Vari Hondou byly dost mizerné, nyní říkám zlatý jednoosák, protože mi zvládá vše a ještě to, co jsem neplánoval, např. přibližování dřeva... celý příspěvek > |  | Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009 V pořádku, já jsem to tak bral, že popisujete Quatro obecně. Ale stejně to byl jen podvozek a potom by ta cena byla jednoduše mimo, kdyby se stroj nevyužil jinak. Pravidelně dělám s rotavátorem, tak proto jsem jej navrhl. Je pravda, že dost plevelů... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009 Já vím o jednom pánovi na Hané, který to má a právě ze zdravotních důvodů to používá, oře na rovině a chození mu dělá problémy. Na pohled to nevypadalo špatně, samozřejmě, že tím neoře ha, ale asi 500 m2. Nicméně to bylo spíše na odlehčení... celý příspěvek > |  | Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009  Kupte si toto a máte to vyřešeno. Na internetu je to za 15000,-Kč. Určitě nebude problém to potom dobře prodat. Tak to je jenom podvozek, ale třeba byste to využil i jinak, možná by se karta obrátila a Vy byste oral v zahrádkářské kolonii... celý příspěvek > |  | Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009 Já bych to řešil rotavátorem. Současné postupy minimalizace práce v zemědělství to jasně ukazují. Navíc zemědělci se potýkají s utužováním spodní vrstvy půdy, což u Vás nebude problém. Rotavátor zapraví i zelené hnojení a využijete jej více než... celý příspěvek > |  | Tera - výměna motoru za 4-takt, 28.12.2009 Letos jsem GCV 160 pořádně využil při přibližování dřeva a má ještě menší spotřebu než GXV 160. Ale GXV 160 je na Vari vhodnější, zejména na intenzívní zátěž. |  | Dolmar-Sachs 100 - volnoběh, 28.12.2009 U starší pily je to cca 1 1/2 L a 1 otáčka od opatrně zašroubovaných trysek H. To, že nechce škytnout nemusí být zdaleka nastavením karburátoru. Motor se startuje sytičem, který má pevný průtok směsi, při uzavření sytičové klapky a až potom by vadilo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|