Příspěvky uživatele - 64.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník traditional, 24.5.2013
Připojuji se žádosti kolegy, zvažuji jeho koupí a nikde nemohu najit nějakou recenzi. Henry
Chodicí holubi, 18.6.2012
Dobry den, dostal jsem nabidku darování holubů, kteří jen chodi a neletaji. Maji se chovat v nejake bedynce. Chtel jsem se o nich dovedet neco vic, ale nic jsem na webu nenasel. Muzete mi prosim vas nekdo poradit o jake plemeno se jedna popr.... celý příspěvek >
Vysávání popela z krbu, 16.10.2010
Po výše uvedených zkušenostech už vím, že tento vysavač je skutečně nejvhodnější na likvidaci popele z popelníku naruživého kuřáka a případně i z toho krbu. V popisu výrobku se ale uvádí "Vysavač popele elektrický,objem 20 litrů" a to mne... celý příspěvek >
Vysávání popela z krbu, 15.10.2010
Na základě zdejší diskuze jsem se rozhodl zakoupit eletrický vysavač popele, objevil se v OBI za velmi příjemnou cenu 999 Kč. Měl jsem představu, že budu vysavačem odstraňovat popel z kotle ústředního topení, kde topím dřevem, spíše sporadicky o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika