|
Příspěvky uživatele - 18.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 13.6.2007 a ještě dodatek, spotřebu mám cca. 1,5hod./nádrž. Takže záleží, jak je pila nabroušená, vyčištěná a vyštelovaná... pokud si někdo koupí pilu z mountfieldu a ještě si ji tam nechává seřizovat, tak co pak chce, to ať si ji seřídí doma a má to stejné,... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 13.6.2007 Mám Oleo-mac 961 a jsem s ní naprosto spokojenej. Pořezala a vytěžila už asi 1200 metrů dřeva a bez jediné chybičky a investice.
Jen trubka může říct, že Oleo-mac je šmejd, šmejd je spíš ten, kdo s tím neumí dělat... Jinak jako u všeho záleží... celý příspěvek > |  |
|  | Tecumseh-Fiat - benzínový 4T motor k sekačce, 12.6.2007 Dobrý den, mám starou (z roku 1981) sekačku, má motor tecumseh-fiat 153. Nemohu nikde najít výkon motoru, neporadil by mi někdo, jak zjistit výkon motoru? Na štítku je pouze uveden obsah válce 150 ccm, kompresní poměr atd.
Dále mi k tomu... celý příspěvek > |  |
|
|
|