Příspěvky uživatele - 3.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vavřín, 19.10.2010
Zvažuji koupi Vavřínu-mám možnost mít velmi levně rostlinu-kež 3-4metry vysokou.Prodavačka mi tvrdila, že si ho můžu klidně zasadit do zahrady, že zimu přečká-v nížině-Hornomoravský úval. A teď se dočítám, že snese max -5, takže by mi asi zdechl,... celý příspěvek >
Spartan, bohemia, 13.10.2010
Též sháním jabloň Spartan a zatím jsem narazil jen s podnoží A2. Nemáte někdo s ním zkušenosti, jak z něj bude vysoký strom na této podnoži?Potřebuji něco co se dá sázet 3-4m od sebe-takže ho sháním na střední podnoži třeba mm106 apod. Děkuji... celý příspěvek >
Dracaena massangeana, 24.11.2009
Přidal bych svůj dotaz. Máme doma krátce zde uváděnou Dracaenu Massangeanu a problém s ní je, že nám hodně zapáchá.Zápach jde především z míst kde vyrůstají listy-z toho jakoby kalichu.Nejhorší je to, když člověk přijde po práci domů, v pokoji to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika