Příspěvky uživatele - 190.175

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moření česneku, 12.10.2010
Že se nevyrábí se nám doneslo již na jaře, přesto se vzápětí objevila v prodejnách Oseva a Horn.. v novém balení a přesto že jsme se předzásobili, mám pocit že je Sulky na trhu dostatek.
Nariznuty kabel, 8.10.2010
Podle fotek jsou žíly načnutý tak, že máte materiál na 2 parádní prodlužky.
Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010
 2 JS: Tazatel otevřel diskuzi o názorech na Metaltec, napsal jsem svůj příspěvek, nic víc. Netřeba ho shazovat. Odkaz na článek kde je mj. i odborné pojednání o tomto i jiných aditivech jsem umístil před časem a myslím že jte ho četl a... celý příspěvek >
Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010
Před časem jsem měl motor na jednom z vozů v podobném stavu jak popisuje pan nade mnou v podobném stavu. Po dotázání se mechanika který se mi dodnes stará o všechny vozy zda motoru v tomto stavu nemůže pomoci nějaká zázračná přísada se usmál a... celý příspěvek >
Vysoká spotřeba struny pomoc, 22.9.2010
Měl na mysli utavený mašiny vlivem přesílení struny na průměr, na který není stroj stavěn.
Kroucená vrba, 22.9.2010
Soudě podle velikosti stromku by tam mohla ještě ještě 3 až 5 let zůstat a tím Vám poskytnout dostatek času na zapěstování nového. Z prorůstání kořenů bysem obavy neměl, vrba táhne kořenový systém za vodou ale jak jí bude mohutnět kmen tak rozvalení... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika