|
Příspěvky uživatele - 190.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moření česneku, 12.10.2010 Že se nevyrábí se nám doneslo již na jaře, přesto se vzápětí objevila v prodejnách Oseva a Horn.. v novém balení a přesto že jsme se předzásobili, mám pocit že je Sulky na trhu dostatek. |  | Nariznuty kabel, 8.10.2010 Podle fotek jsou žíly načnutý tak, že máte materiál na 2 parádní prodlužky. |  |
|  | Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010 2 JS: Tazatel otevřel diskuzi o názorech na Metaltec, napsal jsem svůj příspěvek, nic víc. Netřeba ho shazovat. Odkaz na článek kde je mj. i odborné pojednání o tomto i jiných aditivech jsem umístil před časem a myslím že jte ho četl a... celý příspěvek > |  | Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010 Před časem jsem měl motor na jednom z vozů v podobném stavu jak popisuje pan nade mnou v podobném stavu. Po dotázání se mechanika který se mi dodnes stará o všechny vozy zda motoru v tomto stavu nemůže pomoci nějaká zázračná přísada se usmál a... celý příspěvek > |  | Vysoká spotřeba struny pomoc, 22.9.2010 Měl na mysli utavený mašiny vlivem přesílení struny na průměr, na který není stroj stavěn. |  | Kroucená vrba, 22.9.2010 Soudě podle velikosti stromku by tam mohla ještě ještě 3 až 5 let zůstat a tím Vám poskytnout dostatek času na zapěstování nového. Z prorůstání kořenů bysem obavy neměl, vrba táhne kořenový systém za vodou ale jak jí bude mohutnět kmen tak rozvalení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|