Příspěvky uživatele - 28.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 12.10.2010
Vzhledem k tomu kde bydlím (n.v.430m)tak meruňka byla spíše jako pokus a to místo bylo vybráno jako jedíné kde by mohla pravděpodobně alespoň pár let vydržet než umrzne(uschne).Sousedé v okolí se již o pěstování meruňek pokoušeli ale časem vždy bez... celý příspěvek >
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 10.10.2010
No nermusíte mě hned kamenovat, takto přesně je situovaná naše broskvička odhadem 15let stará a rok co rok má desítky kil úrodu a cca.ob rok i hodně přes 100kg.To byly důvody proč jsem tuto meruňku situoval na toto místo ale hlavně také z nedostatku... celý příspěvek >
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 10.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den přeji, též jsem si letos na jaře koupil meruňku (Karolu) a nevím jak ji příští rok ostříhat.Tady jsem vyčetl že je nejlepší stříhat v době květu.Vzhledem k tomu jak je situovaná tak bych ji nechtěl moc hnát do výšky.S ovocnými stromy teprve... celý příspěvek >
Réva vinná versus podkrkonoší?, 2.6.2010
To: VJK, děkuji zaradu
Výsadba révy vinné, 2.6.2010
Zdravím, mám prosbu tady na místní odborníky.Myslím asi tak v březnu jsem stříhal révu a bylo mi líto zbylích klacíků a tak jsem 5 řízků se 2mi až 3mi očky nechal a zapíchl cca 15cm do záhonku.Z obdivem zjišťuji že se všechny ujaly a všechny očka se... celý příspěvek >
Réva vinná versus podkrkonoší?, 2.6.2010
Dobrý den přeji, jakou konkrétní odrůdu doporučíte do této dané odlasti, konkrétně Vrchlabsko. Předem děkuji, Miroslav
Vodopád k jezírku, 2.8.2009
Postavil jsem si jezírko cca 6x7m a chtěl bych pro přívod vody i cirkulaci postavit vodopád. Nevím, z čeho ho postavit. Kameny z řeky takové velikosti by byly těžké a břidlici ve velkých kusech nemohu sehnat(bylo byto asi nejlepší). Poradí mně někdo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika