|
Příspěvky uživatele - 196.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická pila Dolmar verzus Stihl, 11.6.2013 Já bych bral dolmarku. Mám motorovku Dolmar a je skvělá. Elektriku mám taky, ale Narexku. Měl jsem na pár dní půjčenou i elektrickou Dolmarku a byla radost s ní pracovat. Nakonec i test (jakkoliv jejich výsledky beru s velkou rezervou) vyhrála.
|  | Oleomac 947 alebo dolmar 420 SC, 19.4.2013 Záleží na tom, co s tím chcete řezat. Pokud dovážíte dřevo v metrech, nebude mít ani Dolmar ani Oleomac problém. Jestli chodíte do lesa na probírku, vemte něco silnějšího, třeba Dolmar 4605 nebo 5105, který vlastním já. S touto pilou byste byl jistě... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrická řetězovka pro ženu, 12.9.2012 Já jako majitel Narexu bych pro ženu doporučil Dolmarku, s motorem v ose. Mě osobně je to celkem jedno, něco vydržím, navíc už z podstaty preferuju českou (prověřenou) značku. Měl jsem možnost pracovat i elektrickou Dolmarkou a myslím, že žena to... celý příspěvek > |  | Pristresek na drivi, 10.10.2010  Já jsem si udělal přístřešek jen z materiálů, které jsem měl zadarmo (jinak bych jej udělal i větší). Je o rozměru 4x1,5 m, trámky na krajích 8x8 cm, uprostřed 9x4 cm, vodorovné taky 8x8 cm. Je postavený u zdi, takže jsem na zeď přimontoval jeden z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|