Příspěvky uživatele - 200.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký chutný druh maliny, 7.9.2011
1x plodící mám Zewu II a remontující Heritage. Chutnají mi oba druhy. U Heritage mě trochu mrzí, že druhé plození začíná až koncem srpna či v první pol. září a pruty jsou malinami obalené, nicméně většina jich pak kvůli špatnému počasí nestačí... celý příspěvek >
Co právě sklízíte?, 31.8.2011
Začátek Českého středohoří-Úštěcko-rovněž James Grive. Vypadá to, že v dohledné době bude následovat Spartan, začíná dost pouštět velké plody, alespoň probírka bude nutná. M.R.
Muškáty - škůdci, 30.8.2011
Připojuji se -taky jsem už několikrát měla zelené housenky na vzpřímených muškátech. Jen bych ještě dodala, že bývají až v druhé polovině venkovního pobytu muškátů. Po původu jsem rovněž nepátrala, vždy jsem se domnívala, že se muškáty zalíbily kolem... celý příspěvek >
Využití malin, 22.6.2011
Malinový džem je výborný, u nás jde na odbyt nejvíce. Ovšem ne pokaždé se urodí tolik, aby se mohl z malin dělat džem. Když je "slabý rok", stačí úroda jen na přímou spotřebu-přesně rovnou do pusy. M.R.
Líska, 14.6.2011
Zapátrejte v archivu, loni či předloni se zde ošetřování lísek velice podrobně probíralo-pochopitelně včetně postřiků a jejich termínů. M.R.
Jak na rez hrušnovou?, 1.6.2011
Předpokládám, že stromek je malý a skvrky jsou pouze na některých listech. Pokud je to tak, pouze bych otrhala napadené listy. Jinak bych stříkala Baycorem. M.R.
Jak na rez hrušnovou?, 31.5.2011
Ano, ty světleoranžové skvrnky jsou rez hrušňová. Bohužel se domnívám, že hrušeň kromě toho trpí strupovitostí. M.R.
Strupovitost?, 4.5.2011
No, odhadovala bych to spíš na ten přehnaný zákrok. Pokud by to měla být takto silná strupovitost, musela by se v menší míře projevit už v loňském roce. Taky jsem ji nikdy na vlasní oči neviděla na květu, takže... zpytujte svědomí :-))). M.R.
Jabloně - postřik, 31.3.2011
Mám klasického Spartana, Idaredy, Ontario, Golden delicius... během několika roků se osvědčila prevence ještě před květem a olistěním. M.R.
Jak zalévat rozmarýnu? nahoru nebo do mističky?, 31.3.2011
Rozmarýn mám už min. 3 týdny venku. Není mrazuvzdorný, ale chlad ani malé mrazíky mu většinou nevadí. Má nasazeny poupátka a brzo rozkvete krásně bleděmodrými kvítky. Jak píše Petra, je jedno, kam se zalévá a stačí občasná zálivka, má sucho docela... celý příspěvek >
Co vám právě kvete a raší, 30.3.2011
Raší mi taky to, co předchozím pisatelům, ještě bych přidala okrasné česneky a řebčík královský-mám ho 3 roky, ještě nekvetl, snad letos. Vyrazily mu hned 3 stvoly a už jsou cca 25cm vysoké. M.R.
Jabloně - postřik, 30.3.2011
Má být pěkně, chystám se na postřik o víkendu. Vypadá to, že je nejvyšší čas, pupeny se zvětšují, brzo rozkvetou jabloně a meruňky-u Úštěku. M.R.
Přesazení hortenzie, 25.3.2011
Jen bych chtěla malinko doplnit pí Lídu-nemáte možnost ji mít na balkonu? Tam by jí bylo určitě lépe. Pochopitelně, pokud ji máte nyní v pokojové teplotě, museli byste ji otužovat postupně a nedat ji ještě na přímé sluníčko, aby se nepopálila. M.R.
Co pod ořešák?, 25.3.2011
No, nechci vám brát iluze, ale toto není skutečně ideální nápad. Mám ořešáky i kanadské borůvky, ale takto bych tedy opravdu nepostupovala-nevím, kolik borůvek by se na těch keříkách pod ořešákem urodilo-mně prosperují zcela dobře na sluníčku v... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 25.2.2011
Rovněž z perfektního kamenného sklepu Idaredy a ještě "dojíždíme" pár Glosterů. M.R.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika