|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se vyrábí osivo F1?, 2.3.2010 Při křížení se použije určitá samčí (B) a určitá samičí (A) odrůda. Vznikne hybridní semeno, ze kterého vyrostou rostliny požadovaných vlastností (více plodů, odolnost, velikost květů ap.) - generace F1. Pokud se ale semeno z hybridních rostlin... celý příspěvek > |  | Jak prořezat jabloně?, 1.3.2010 Pokud mají nižší kmen (třeba čtvrtkmeny), tak se vysoká koruna snížit postupně dá. Pokud to máte vysokokmeny, tak korunu nesnížíte, to by z ní nic nezůstalo. V každém případě to chce někoho, kdo to umí, kdo ví, proč a jak co řeže. Ne člověka, který... celý příspěvek > |  |
|  | Co mám za květinku, 1.3.2010  Dano, asi máte pravdu, dosahuje výšky 80cm, tak si klidně mohla lehnout. Viz foto z netu. Lída |  | Co mám za květinku, 1.3.2010 Už to tady jednou bylo, takže zapátrat... Zpaměti to nevím. L. |  | Likvidace kořenů lísky, 1.3.2010 p.s. - stačí jen střed a silné kořeny, malé časem ztrouchniví. |  | Likvidace kořenů lísky, 1.3.2010 Viděla jsem v pátek v Tescu "likvidátor pařezů",třeba by to šlo s ním. Ale asi bych bal rozsekala nebo rozřezala na několik kusů, pak už to jde. Tak jsme to tahali my. Lída |  | Kočka na zahradě, 1.3.2010 Naprostý souhlas, teď, co slezl sníh, všechny psí výkaly vykoukly na svět. L. |  | Plíseň v zahradě, 1.3.2010 Rajčata a papriky jsou také lilkovité, trpí stejnými chorobami. Ale o cibuli a česneku jsem neslyšela. Česnek sice nyní nepěstuji, ale cibuli normálně po bramborách dávám a nevadí ji to, mám ji pěknou. Jen když vyrazí asi 5cm, přikrývám ji textilií... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 Jsem ráda, že jsem včera stihla postříkat broskve (Kuprikol), dnes tu celé odpoledne prší (HK). Ale aspoň bude v sudech pod okapem voda, už jsem tam dva postavila. Lída |  | Nezalévat při setí? Co vy na to?, 28.2.2010 Zalévat, a pravidelně. Když po zalití (třeba tím deštěm) semínka začnou klíčit a nebude pršet (a vy nezalejete), tak klíčky zaschnou a tráva nevzejde, v nejlepším případě vzejde jen na vlhčích místech. A budete moct trávník zakládat znovu... celý příspěvek > |  |
|  | Z čeho živý plot?, 28.2.2010 Plot má mít výšku 2m... |  | Z čeho živý plot?, 27.2.2010 Při výšce, kterou požadujete a stříhaném plotě jsou v "chytré knize" uvedeny : Acer campestre (babyka), Carpinus betulus (habr), Cornus mas (dřín), Cornus alba (ta vaše svída bílá), Fagus sylvatica (buk), Morus alba (moruše), Rhamnus... celý příspěvek > |  | Z čeho živý plot?, 27.2.2010 A slunce x stín? Stříhaný x nestříhaný? L. |  | Z čeho živý plot?, 27.2.2010 Chcete stálezelený nebo může být opadavý? Máte tam stín nebo sluníčko? Budete plot stříhat nebo ho necháte volně růst? Z jednoho druhu nebo míchaný? :-)) Lída |  | Rozpoznání tůje, 27.2.2010  Podle jemnosti to tipuji na Cupressocyparis leylandii jako p.Stanislaw. Je jich více odrůd -viz obr. z netu. Lída |  |
 |
|
|
|