Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se vyrábí osivo F1?, 2.3.2010
Při křížení se použije určitá samčí  (B) a určitá samičí (A) odrůda. Vznikne hybridní semeno, ze kterého vyrostou rostliny požadovaných vlastností (více plodů, odolnost, velikost květů ap.) - generace F1. Pokud se ale semeno z hybridních rostlin... celý příspěvek >
Jak prořezat jabloně?, 1.3.2010
Pokud mají nižší kmen (třeba čtvrtkmeny), tak se vysoká koruna snížit postupně dá. Pokud to máte vysokokmeny, tak korunu nesnížíte, to by z ní nic nezůstalo. V každém případě to chce někoho, kdo to umí, kdo ví, proč a jak co řeže. Ne člověka, který... celý příspěvek >
Co mám za květinku, 1.3.2010 Obsahuje fotku
Dano, asi máte pravdu, dosahuje výšky 80cm, tak si klidně mohla lehnout. Viz foto z netu.           Lída
Co mám za květinku, 1.3.2010
Už to tady jednou bylo, takže zapátrat... Zpaměti to nevím.           L.
Likvidace kořenů lísky, 1.3.2010
p.s. - stačí jen střed a silné kořeny, malé časem ztrouchniví.
Likvidace kořenů lísky, 1.3.2010
Viděla jsem v pátek v Tescu "likvidátor pařezů",třeba by to šlo s ním. Ale asi bych bal rozsekala nebo rozřezala na několik kusů, pak už to jde. Tak jsme to tahali my.          Lída
Kočka na zahradě, 1.3.2010
Naprostý souhlas, teď, co slezl sníh, všechny psí výkaly vykoukly na svět.   L.
Plíseň v zahradě, 1.3.2010
Rajčata a papriky jsou také lilkovité, trpí stejnými chorobami. Ale o cibuli a česneku jsem neslyšela. Česnek sice nyní nepěstuji, ale cibuli normálně po bramborách dávám a nevadí ji to, mám ji pěknou. Jen když vyrazí asi 5cm, přikrývám ji textilií... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010
Jsem ráda, že jsem včera stihla postříkat broskve (Kuprikol), dnes tu celé odpoledne prší (HK). Ale aspoň bude v sudech pod okapem voda, už jsem tam dva postavila.           Lída
Nezalévat při setí? Co vy na to?, 28.2.2010
Zalévat, a pravidelně. Když po zalití (třeba tím deštěm) semínka začnou klíčit a nebude pršet (a vy nezalejete), tak klíčky zaschnou a tráva nevzejde, v nejlepším případě vzejde jen na vlhčích místech. A budete moct trávník zakládat znovu... celý příspěvek >
Z čeho živý plot?, 28.2.2010
Plot má mít výšku 2m...
Z čeho živý plot?, 27.2.2010
Při výšce, kterou požadujete a stříhaném plotě jsou v "chytré knize" uvedeny : Acer campestre (babyka), Carpinus betulus (habr), Cornus mas (dřín), Cornus alba (ta vaše svída bílá), Fagus sylvatica (buk), Morus alba (moruše), Rhamnus... celý příspěvek >
A slunce x stín? Stříhaný x nestříhaný?           L.
Chcete stálezelený nebo může být opadavý? Máte tam stín nebo sluníčko? Budete plot stříhat nebo ho necháte volně růst? Z jednoho druhu nebo míchaný?      :-))           Lída
Rozpoznání tůje, 27.2.2010 Obsahuje fotku
Podle jemnosti to tipuji na Cupressocyparis leylandii jako p.Stanislaw. Je jich více odrůd -viz obr. z netu.           Lída
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika