Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Anturie - Co to může být?, 4.3.2010
Myslím spíš, že je to trvale mokrý substrát, kdysi mi tohle také začala dělat, ony ty plastové květináče dole drží vlhko, i když je zem nahoře suchá. Chce to opravdu vždy před zálivkou nechat úplně vyschnout (poznáte to i na váze květináče), potom... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 4.3.2010
Také mám 2x New Dawn, je to růže, kterou miluji. Snese slunce i stín, nevadí jí liják a kvete 1x silně a pak slaběji až do mrazů, voní, je pěkná ve váze. Dobře se množí i řízky. Jak nahoře psala Káťa, že k New Dawn je tmavší Coral Dawn, tak ještě je... celý příspěvek >
Z čeho živý plot?, 4.3.2010
Tyto běžnější keře je možné také množit polovyzrálými řízky koncem června. Mladé výhony, které začínají u paty hnědnout, odtrhnout nejlépe s patkou, zkrátit na 10-12cm, listy ze spodní části odstranit,  omočit ve stimulátoru a zasadit do země do... celý příspěvek >
Cibule šafránu - Crocus sativus, 3.3.2010
Pane Jančo, nechtěla jsem se hádat, jen jsem chtěla uvést, kde to pravděpodobně četl p.Josef, který o tom psal. Jinak brouzdáním po netu jsem se dočetla, že dle historických pramenů se u nás v 16.století pěstoval na Lounsku, zvl. v Toužetíně a... celý příspěvek >
Jak na nocenku?, 3.3.2010
O nocence je dlouhatánské vlákno na "hlíznatých rostlinách" tady. Lída
Česnek teď na jaře?, 3.3.2010
Odrůdy jarního česneku by měli mít i v zahr.centrech nebo prodejnách zahr.potřeb.           Lída
Z čeho živý plot?, 2.3.2010
Pane Stanislawe, to vám závidím, že jste znal takového člověka a navíc vás učil, já odborné vzdělání v tomto směru nemám, ale na zahrádce (v osadě) se pohybuji od dětství, baví mne to (vůbec celá příroda), knížek je teď dost a navíc teď mám přístup... celý příspěvek >
Cibule šafránu - Crocus sativus, 2.3.2010
Je to uvedeno zde, vychází tam z podkladů 2knih vydaných v r.1996. Zdraví Lída
Pane Stanislawe, viděla jsem nedávno v "knize" nové vydání, jinak některá knihkupectví jsou schopna a ochotna zajistit požadované knihy až do 10-ti let od vydání, Tak by ji Lukáš mohl někde sehnat. Ono se dá na netu i v literatuře zjistit... celý příspěvek >
Cibule šafránu - Crocus sativus, 2.3.2010
Zplaněná louka šafránu u Velkých Losin je uváděna v podkladech VŠ zemědělské na základě podkladů z r.1996, takže p.Josef má pravdu.  Lída
Václav Hurych : Okrasné dřeviny pro zahrady a parky. Je o dřevinách jehličnatých i listnatých, které se u nás používají, vzadu je pak přehled, dělení podle různých podmínek, která lze použít na jaký živý plot, dělení podle výrazné barvy listú, podle... celý příspěvek >
Jak se vyrábí osivo F1?, 2.3.2010
F1 používám u rajčat, paprik a okurek, jinak pouze u některých novinek kytek, když chci něco jiného, než obvykle - pro zpestření. Posledně jsem tak zkoušela gazánie Rose Stripe, letos mám chuť zkusit cínie Zahara (pokud seženu semínka). U té plodové... celý příspěvek >
Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010
Hlavně to namíchejte s nějakou zeminou, Chce to 2/3 země a 1/3 substátu. Asi bych ho část někde vyvezla na hromadu a přikrytý černou fólií vám tam nějaký čas vydrží - však se postupně může přidat do záhonů, při sázení keřů ap. Jestli máte kompost,... celý příspěvek >
Letní ranná jabloň, 2.3.2010
Podívejte se do nabídky odrůd Sempra. Osobně mám nyní novější odrůdu DIMA (Discolor x Mantet), ale letos bude teprve 3.rok, takže zatím bylo jen na ochutnání (ňam ňam).           Lída
Jak vysoké opory k tyčkovým rajčatům?, 2.3.2010
Sice používám dřevo, ale dl. 200cm. Část přijde do země (cca 30cm), zbylých 170cm mají k dispozici rajčata. V půlce srpna, když rostliny tyčky o 50cm přerostou, ohnuté vršky odstraním a plody v pohodě dozrají, jen někdy zůstane nahoře pár do zelena... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika