Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání starších stromů, 15.3.2010
p.s. Ale kousek ukončený nějakou menší větvičkou jí tam nechte, ať se pak to "V" nerozlamuje (pokud se časem nerozlomí celý stromek).   L.
Stříhání starších stromů, 15.3.2010
U toho "A" bych zkusila odstranit vlevo i vpravo prodlužující střed větve. Korunu už má stejně rozdvojenou, takhle by se aspoň prosvětlila a zbývajících 4-5 větví by mělo kam hnát postranní výhony.    Lída
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 15.3.2010
Pro Romanu - přečtěte si "jak se vyrábí osivo F1" z 2.3.2010
Jak a kdy mám ořezat jabloně?, 14.3.2010
Pokud máte jednu starou jabloň, tak nejdříve prosvětlit korunu = odstranit větve jdoucí směrem do koruny, křižující se a rostoucí kolmo vzhůru. Jinak se takto špatně radí, nevím, v jakém je... celý příspěvek >
Čím pohnojit trvalkový záhon, 14.3.2010
Na zimu dávám kompost, teď zjara Cererit, přihnojuji tekutým (Kristalon ap.).  Lída
Jak ostříhat loňskou meruňku, 12.3.2010
Vím, že se to používá u vřeten (nemyslím štíhlá vřet.), ale u meruňky jsem to nikdy nepoužila. Navíc mi připadá, že i ten pupen na terminálu nevyrovnává kmínek - a tam se to snad nepoužívá (aspoň jsem to nikdy neslyšela). Ještě jsem se chtěla zeptat... celý příspěvek >
Jaký substrát pro balkonovky, 12.3.2010
"Normální zeminu" naberu na zahrádce ze záhonů....  Pokud nemáte tuhle možnost, (na pytli s tím zahr.substr. je to i doporučeno), tak lze také koupi v pytli balený zahradnický kompost (ten jsem ale kupovaný nezkoušela). Asi bych spíš... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 12.3.2010
ps - když se tak znovu dívám na to fotku po ostříhání zahradníkem, tak mi připadá, že i koncové pupeny má většinou chybně otočené dovnitř...  Lída
Zakrytí okrajů jezírka, 12.3.2010
Díky za info, zrovna se mi to bude letos hodit, aspoň nemusím shánět tolik šutrů!!           Lída
Zelný salát jako v restauraci, 11.3.2010
Také se mohou přidat hrubě nastrouhaná jablka. Nebo cibule.      Lída
Jaký substrát pro balkonovky, 11.3.2010
Z kupovaných substrátů se mi pro baklonovky a pokojové květiny osvědčil "zahradnický substrát B" smíchaný 1:1 s normální zeminou.     Lída
Kdy zastřihávat broskvoně, 11.3.2010
Myslím, že je horší, když někdo neví, kdy, proč a jak se řeže - ale řeže a nezeptá se... Lída
Anturie - Co to může být?, 11.3.2010
Někde jsem kdysi četla, že ano. Ale zkusila jsem odlomený kmínek nechat zakořenit a nepovedlo se. Nevím, jestli by to nešlo teď, když mám kmínky už delší dobu zasypané zemí - jestli si tam nepustily kořínky (z takových těch náznaků kořenů na kmínku).... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 11.3.2010
Třeba na tu větev zapomněl... Větve rozhodně do roviny tak, aby poslední pupen směřoval ven.   ps - v zahrádce za mnou řezal před třemi lety odborník-zahradník (dává si i inzeráty, že provede řez) sousedce starší jabloně - děs a hrůza,... celý příspěvek >
35 let staré jabloně co s nima?, 11.3.2010
Když táta kdysi přeroubovával staré stromy, nechával jim pár postranních "tažných" větví, zřejmě proto, aby tomuhle zabránil, nešlo by to použít?  Lída
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika