Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rada s pěstováním, 18.3.2010
p.s. Napadla mně Aglaonema, ale ty mívají listy se stříbrnou kresbou, sice na netu je i bez kresby A.simplex, ale je to bez záruky. Pokud to je ona, tak ořezané výhony už neobrazí, ale uříznuté konce výhonů by prý zakořenit měly. Nevím, za jakých... celý příspěvek >
Rada s pěstováním, 18.3.2010
Jméno nevím, ale také bych ji neřezala. Jen při přesazování bych ji do nového většího květináče umístila tak, aby silné stonky byly směrem nahoru (asi tak tvar písmene "V"). Ty konečky výhonů už se pak narovnají samy.
Jak hluboko zasadit pivoňku?, 18.3.2010
Zeminu vylepšit kompostem, vysadit mělce, aby puky byly asi 2-3cm pod povrchem.Hluboce zasazené pivoňky nekvetou. To, jestli pokvete letos nebo za rok záleží také na velikosti rostliny, většinou se potřebuje "usadit" na novém... celý příspěvek >
Prasklý kmínek u Glosteru, 17.3.2010
Tu prasklinku to chce hlídat, aby se dál neotvírala. Pokud by se tak stalo a kůra se začala víc odchlipovat, něčím prodyšným bych to stáhla (třeba obvazem). Stalo se mi to také a protože jsem odchlipující se kůru ničím nepřitáhla a jako blbec čekala,... celý příspěvek >
Více kaktusů v jedné nádobě, 17.3.2010
Jestli se vám scvrkají už po týdnu, tak je zaléváte málo důkladně.   L.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010
Systémových přípravků je hodně, ale na tu kadeřavost broskvoní je jen ten "lokálně systémový" Syllit. V místech postřiku se dostává pod pokožku rostlin a zastavuje růst mycelia do 48h od vzniku infekce. Má preventivně ochranný a léčivý... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010
Systémový přípravek se dostává do rostliny a tak určitý čas chrání i nově narostlé části nebo části, které nepřišly s postřikem přímo do kontaktu.  L.
Zemina do skleníku po loňském omylu, 17.3.2010
Hlavně, že je tam hnůj, aby tam byl humus. Koňský lépe hřeje, ale aspoň nějaký...
Proč mi sadba vyčouhla?, 17.3.2010
Zasadit až po lístky a dát do chladnější místnosti (tak 16-18°C). Můžete je dát i na radiátor, ale musí být zavřený   :-))           L.
Odstranění strarého bezu, 17.3.2010
Hmm - jenže borovice vám neobrazí z oddenků...  L.
Jak zachránit zlomený stromek?, 17.3.2010
Nebojte, pokud vršek zajde, tak ten "nový" stromek z prutu poroste o to rychleji, vždyť už je pořádně zakořeněný...   Lída
Prosím poraďte s určením odrůdy, 17.3.2010
Je to určitě "zelená renkloda" (zelená ryngle), mám ji 2x na zahrádce.  Lída
Jak se vyrábí osivo F1?, 17.3.2010
Nikdo vás nenutí F1 kupovat. Ale třeba proužkované gazánie vám jinak nevyrostou...           L.
Kdy zastřihávat broskvoně, 16.3.2010
Pouze pokud vím by neměl hnůj přijít přímo do kontaktu s kořeny při sázení. Do jámy dolů ano. Zem na zasypání je lépe smíchat s kompostem.      L.
Stříhání starších stromů, 16.3.2010
Řez až v době květu, teď by mohly "téct", a i potom pořádně zatřít voskem.  L.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika