|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modrá růže Sissi, 9.4.2010 Modrá skalice snad Ph nemění, ta obsahuje měď (pokud si tedy dobře pamatuji)... U hortenzií stačí zalévat okyselenou vodou (třeba rašelinový výluh), existují i specielní hnojiva pro modré hortenzie) ... celý příspěvek > |  | Proč mi sadba vyčouhla?, 8.4.2010 Klidně je můžete zasadit hlouběji, nic se jim nestane. Chce to více světla a ne moc teplo, jinak se táhnou. Lída |  |
|  | Imperata cylindrica aneb Japonska krvava trava, 8.4.2010 Mám ji v záhoně s keříky a trvalkami, takže to zalévám všechno společně, když je potřeba. Lída |  | Pomozte mi najit nazev kere - stromu, 8.4.2010 Nepřezimuje venku, nesnáší mráz. Lída |  | Jedná se o tis?, 8.4.2010 Vím, že z celého tisu není jedovatý jen ten míšek, ale před několika lety se někde u školky otrávily asi čtyři děti a měli co dělat, aby je zachránili, protože snědly bobulky celé. Jinak mám tis na zahrádce také. Jinak díky i za ostatní diskutující.... celý příspěvek > |  | Čantorie, Baušon, Kondrotek - kdo poradí?, 7.4.2010 p.s. - podívejte se na "vitalion", jsou tam lidové názvy L. |  | Čantorie, Baušon, Kondrotek - kdo poradí?, 7.4.2010 Předpokládám, že balšon = balšám, což je máta peprná, čantorie (cintorie) = zeměžluč, kondrotek = břečťan. Lída |  | Plastová jezírka, 7.4.2010 Zasadit nízké kytky, které chtějí mokro. |  | Bobkovišen, 7.4.2010 Počkala bych, až začne rašit a stříhala bych až pak to, co neobrazí. Mohou být spálené jen listy a větévky ne, nebo jen konce. Lída |  | Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 7.4.2010 Za ty dveře by se hodil ten zamioculcas, co byl zmiňovaný výše... |  |
|  | Modrá růže Sissi, 7.4.2010 Modrou skalicí jsme kdysi na základce barvili řezané kytky, když se dá do vody, květy částečně zmodrají. Ale jde to jen u řezaných a brzy uvadnou, zasazená kytka by asi nepřežila. Lída |  | Jedná se o tis?, 7.4.2010 Jedovatosti větviček bych se nebála, ty děti jíst nebudou, ale musí se dát pozor na červené bobulky, ty je lákají k ochutnání a pro dítě na silnou otravu s ohrožením života stačí 4 kousky... ... celý příspěvek > |  | Muškaty, 7.4.2010 V substrátě "pro muškáty" mi muškáty vůbec, ale vůbec nerostly. Nejlíp mi jdou, když zem ze zahrádky smíchám 1:1 s kompostem nebo koupeným "zahradnickým substrátem B k dopěstování". Řízkují se buď koncem února nebo koncem... celý příspěvek > |  | Založení zeleninové zahrádky, 6.4.2010 Pokud na dosud neosazované ploše máte zem a ne třeba písek, tak vám to tam poroste jako divé, protože půda bude odpočatá.
Zrýt + vytahat hlavně vytrvalé plevele, navézt trochu kompostu, uhrabat a osázet. S hnojivem bych počkala spíš až na... celý příspěvek > |  | Co na zahradu?, 6.4.2010 Protože máte pozemek v poněkud vyšší poloze a navíc SZ, budete si muset pořídit odrůdy, které jsou do těchto podmínek vhodné. Co se týče odrůd ov.stromů, podívejte se na vlákno "založení sadu" z 10.12.2009 (jedná se o zhruba stejnou výšku,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|