Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modrá růže Sissi, 9.4.2010
Modrá skalice snad Ph nemění, ta obsahuje měď (pokud si tedy dobře pamatuji)...  U hortenzií stačí zalévat okyselenou vodou (třeba rašelinový výluh), existují i specielní hnojiva pro modré hortenzie)            ... celý příspěvek >
Proč mi sadba vyčouhla?, 8.4.2010
Klidně je můžete zasadit hlouběji, nic se jim nestane. Chce to více světla a ne moc teplo, jinak se táhnou.           Lída
Imperata cylindrica aneb Japonska krvava trava, 8.4.2010
Mám ji v záhoně s keříky a trvalkami, takže to zalévám všechno společně, když je potřeba.           Lída
Pomozte mi najit nazev kere - stromu, 8.4.2010
Nepřezimuje venku, nesnáší mráz.           Lída
Jedná se o tis?, 8.4.2010
Vím, že z celého tisu není jedovatý jen ten míšek, ale před několika lety se někde u školky otrávily asi čtyři děti a měli co dělat, aby je zachránili, protože snědly bobulky celé. Jinak mám tis na zahrádce také. Jinak díky i za ostatní diskutující.... celý příspěvek >
Čantorie, Baušon, Kondrotek - kdo poradí?, 7.4.2010
p.s. - podívejte se na "vitalion", jsou tam lidové názvy    L.
Čantorie, Baušon, Kondrotek - kdo poradí?, 7.4.2010
Předpokládám, že balšon = balšám, což je máta peprná, čantorie (cintorie) = zeměžluč, kondrotek = břečťan.           Lída
Plastová jezírka, 7.4.2010
Zasadit nízké kytky, které chtějí mokro.
Bobkovišen, 7.4.2010
Počkala bych, až začne rašit a stříhala bych až pak to, co neobrazí. Mohou být spálené jen listy a větévky ne, nebo jen konce.           Lída
Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 7.4.2010
Za ty dveře by se hodil ten zamioculcas, co byl zmiňovaný výše...
Modrá růže Sissi, 7.4.2010
Modrou skalicí jsme kdysi na základce barvili řezané kytky, když se dá do vody, květy částečně zmodrají. Ale jde to jen u řezaných a brzy uvadnou, zasazená kytka by asi nepřežila.           Lída
Jedná se o tis?, 7.4.2010
Jedovatosti větviček bych se nebála, ty děti jíst nebudou, ale musí se dát pozor na červené bobulky, ty je lákají k ochutnání a pro dítě na silnou otravu s ohrožením života stačí 4 kousky... ... celý příspěvek >
Muškaty, 7.4.2010
V substrátě "pro muškáty" mi muškáty vůbec, ale vůbec nerostly. Nejlíp mi jdou, když zem ze zahrádky smíchám 1:1 s kompostem nebo koupeným "zahradnickým substrátem B k dopěstování". Řízkují se buď koncem února nebo koncem... celý příspěvek >
Založení zeleninové zahrádky, 6.4.2010
Pokud na dosud neosazované ploše máte zem a ne třeba písek, tak vám to tam poroste jako divé, protože půda bude odpočatá. Zrýt + vytahat hlavně vytrvalé plevele, navézt trochu kompostu, uhrabat a osázet. S hnojivem bych počkala spíš až na... celý příspěvek >
Co na zahradu?, 6.4.2010
Protože máte pozemek v poněkud vyšší poloze a navíc SZ, budete si muset pořídit odrůdy, které jsou do těchto podmínek vhodné. Co se týče odrůd ov.stromů, podívejte se na vlákno "založení sadu" z 10.12.2009 (jedná se o zhruba stejnou výšku,... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika