Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vonokvětka osmanthus heterophylus goshiki, 13.4.2010
Mně první po podzimní výsadbě odešla kompletně (i přikrytá), druhou jsem poprvé přezimovala doma a zasadila až zjara. Teď už 3 zimy přezimovala bez jakékoliv újmy (měla jsem na kořenech chvojí a přes celou bílou netkanou textilii). Ale obě rostlinky... celý příspěvek >
Velikonoční kaktus - co mu je?, 12.4.2010
Věrko 2, neříkám nepřidat písek... Ale substrát na kaktusy není vhodný. Něco jiného jsou kulaté a sloupovité kaktusy a něco jiného tyhle "listové".  Lída
Proč zasychají nové přírustky?, 12.4.2010
Zalévala jste dost? Je náročný na vláhu (potřebuje ji i v zimě).           Lída
Velikonoční kaktus - co mu je?, 12.4.2010
No to bude asi ono, sice se mu říká velikonoční kaktus, ale je to přitom epifytní rostlina, jako třeba druhy Epiphyllum. Nesmí přeschnout (na rozdíl od běžných kaktusů), jinak mu odpadávají články. Potřebuje také jinou zem, výživnější a ne tak... celý příspěvek >
Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.4.2010
Tak jsem se dívala po netu na složení Cereritu. Nejen, že se u různých výrobců liší poměrem základních prvků (10-9-14, 8-13-11), ale od některých výrobců vůbec stopové prvky neobsahuje. Zatím jsem našla, že od firem Hortus, SOL, Lovochemie stopové... celý příspěvek >
Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 11.4.2010
Obsahuje toto hnojivo na ovocné stromky také ostatní stopové prvky kromě uvedeného hořčíku?           Lída
Bazalka?, 11.4.2010
Mohl by to být nějaký hvozdík...
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 11.4.2010
HK - pupeny nalité, občas někde vystrčí špičičku zelený lístek... Jsou tu 3°C... Lída
Výsadba jabloně, 11.4.2010
Nově sázené také zalévám ze sudu z důvodu, který uvedl Martin, tím zpočátku jsem myslela tak 14dní - u nás je vespod samý písek, tak to je nutnost. Je jasné, že zem nesmí být rozbahněná ... celý příspěvek >
Nenáročný keř, 11.4.2010
Forzýtie, jasmín, kalina, trojpuk, vajgélie...
Jak se předkličuji brambory?, 10.4.2010
Právě proto, že vy je zasadíte...pak dlouho nic...,to zakořenění změní na...chvíli nic - a už rostou!!... :-))           Lída
Modrá růže Sissi, 10.4.2010
Také jsem tu japonskou modrou viděla na netu... ale ta modrá mi k růži nějak nejde...           Lída
Jak se předkličuji brambory?, 10.4.2010
Ideální je srovnat je na lísku korunkovou částí nahoru, zasypat rašelinou a udržovat mírně vlhké - krásně zakoření, pak se sází už s balem a "jedou".  Lída
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 10.4.2010
HK - Velkopavlovická těsně před květem, Rakovského kvete asi polovina květů. Přes den ledový vítr, k večeru déšť. Ještě, že jsem VP včera postříkala.  Lída
Kroucená vrba, 10.4.2010
Konec zasazený do země by měl být předloňské dřevo, pokud to je slabý loňský proutek, často jakoby začne růst, ale pořádně nezakoření a pak zajde.            Lída
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika