|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím nechat porůst plot?, 21.4.2010 Oboje ale na zimu opadá... ... |  | Ibišek venkovní, 21.4.2010 Ibišky raší hóódně pozdě, ještě si chvíli počkáte. Jinak pampovka musí mít na zimu nepromokavý kryt, mně také odešla a už ji dávat nebudu. Jiné trávy jsou také hezké :-)) Lída |  |
|  | Netkana textilie a plevel, 21.4.2010 Terezko, ta textilie vám tu půdu pak udrží čistou, ale ty vytrvalé plevele vám neodstraní. Lída |  | Pokojovka, 21.4.2010 Pereskia, druhé jméno z hlavy nevím. Lída |  | Netkana textilie a plevel, 20.4.2010 Po vlastních zkušenostech s drny s pýrem a bršlicí jsem došla k závěru, že nejlepší je obrnit se trpělivostí a vše řádně, ale opravdu pečlivě vyplet tak do hloubky aspoň 30cm. Pak cca půl roku nechat ležet - vyraší zbylé přehlídnuté kousky, ty... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 20.4.2010 S kamarádkami objednáváme již několik let rostliny z těchto zásilkových obchodů : p.Basík, Lukon Glads, Lukon Bulbs, Najmanová, N.O.S., zahradnictví Petr, okrasné rostliny Andrlová, fuchsie Petro, většinou i Starkl. Pouze 1x jsme zatím měly rostliny... celý příspěvek > |  | Bílá skvrnitost jahod, 20.4.2010 Přípravků lze použít více, ale používají se pouze po sklizni. Lída |  | Schutie kaktusov, 18.4.2010 p.s. - myslím si, že ty tmavé skvrny a "usychání" odspodu může být způsobeno právě tím rosením, kaktusy nemají rády vlhko, nejsou to kytky z pralesa, ale z pouští!! |  | Schutie kaktusov, 18.4.2010 Nikdy jsem kaktusy nerosila a nerosím. Sice jsem sbírku už dříve darovala, ale ty 4 oblíbené kousky, co ještě mám, jsem od poloviny září ještě nezalila, proleji je, až je dám po zmrzlých ven. Teď mi kvete Mammillaria hahniana :-)) |  | Co s naklíčenou sadbou?, 17.4.2010 Sadbové brambory by dlouhé slabé bílé klíče neměly mít, ale pokud se nám to stalo, snažili jsme se je nasadit tak, jak byly. |  |
|  | Jak přesně na to, 17.4.2010 Podívejte se tady na vlákno "výsadba révy vinné" Lída |  | Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 17.4.2010 Také by vám tam dobře rostly čechravy - Astilbe, pěkně kvetou od bílé přes růžovou až do rudé, jsou různé výšky od 20cm do 80cm. A po zemi roste plazivka Waldsteinia ternata, má žluté kvítky jako mochna...... celý příspěvek > |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010 V HK nic, nějak se zarazily... Lída |  | Množení skalníku, 17.4.2010 Poléhavé skalníky pouštějí samy kořínky při doteku s půdou, jinak stačí zahrnout zemí nízko postavenou větvičku, pustí si kořínky. Lída |  | Anturie - Co to může být?, 16.4.2010 Moc vám to oběma přeju, když vás tak dlouho trápila ;-)) Lída |  |
 |
|
|
|