Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím nechat porůst plot?, 21.4.2010
Oboje ale na zimu opadá...  ...
Ibišek venkovní, 21.4.2010
Ibišky raší hóódně pozdě, ještě si chvíli počkáte. Jinak pampovka musí mít na zimu nepromokavý kryt, mně také odešla a už ji dávat nebudu. Jiné trávy jsou také hezké  :-))           Lída
Netkana textilie a plevel, 21.4.2010
Terezko, ta textilie vám tu půdu pak udrží čistou, ale ty vytrvalé plevele vám neodstraní.           Lída
Pokojovka, 21.4.2010
Pereskia, druhé jméno z hlavy nevím.           Lída
Netkana textilie a plevel, 20.4.2010
Po vlastních zkušenostech s drny s pýrem a bršlicí jsem došla k závěru, že nejlepší je obrnit se trpělivostí a vše řádně, ale opravdu pečlivě vyplet tak do hloubky aspoň 30cm. Pak cca půl roku nechat ležet - vyraší zbylé přehlídnuté kousky, ty... celý příspěvek >
Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 20.4.2010
S kamarádkami objednáváme již několik let rostliny z těchto zásilkových obchodů : p.Basík, Lukon Glads, Lukon Bulbs, Najmanová, N.O.S., zahradnictví Petr, okrasné rostliny Andrlová, fuchsie Petro, většinou i Starkl. Pouze 1x jsme zatím měly rostliny... celý příspěvek >
Bílá skvrnitost jahod, 20.4.2010
Přípravků lze použít více, ale používají se pouze po sklizni.           Lída
Schutie kaktusov, 18.4.2010
p.s. - myslím si, že ty tmavé skvrny a "usychání" odspodu může být způsobeno právě tím rosením, kaktusy nemají rády vlhko, nejsou to kytky z pralesa, ale z pouští!!
Schutie kaktusov, 18.4.2010
Nikdy jsem kaktusy nerosila a nerosím. Sice jsem sbírku už dříve darovala, ale ty 4 oblíbené kousky, co ještě mám, jsem od poloviny září ještě nezalila, proleji je, až je dám po zmrzlých ven. Teď mi kvete Mammillaria hahniana  :-))
Co s naklíčenou sadbou?, 17.4.2010
Sadbové brambory by dlouhé slabé bílé klíče neměly mít, ale pokud se nám to stalo, snažili jsme se je nasadit tak, jak byly.
Jak přesně na to, 17.4.2010
Podívejte se tady na vlákno "výsadba révy vinné"           Lída
Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 17.4.2010
Také by vám tam dobře rostly čechravy - Astilbe, pěkně kvetou od bílé přes růžovou až do rudé, jsou různé výšky od 20cm do 80cm. A po zemi roste plazivka Waldsteinia ternata, má žluté kvítky jako mochna...... celý příspěvek >
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010
V HK nic, nějak se zarazily...           Lída
Množení skalníku, 17.4.2010
Poléhavé skalníky pouštějí samy kořínky při doteku s půdou, jinak stačí zahrnout zemí nízko postavenou větvičku, pustí si kořínky.           Lída
Anturie - Co to může být?, 16.4.2010
Moc vám to oběma přeju, když vás tak dlouho trápila  ;-))           Lída
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika