Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 26.4.2010
Mne už taky něco žralo, ale jestli to jsou ony, nevím...
Pnoucí hortenzie - barva, 26.4.2010 Obsahuje fotku
Panašovaná odrůda H.petiolaris je "Miranda".
Pnoucí hortenzie - barva, 26.4.2010
Pro paní Marcelu : u nás u domu byla velkolistá růžová - po jednostranné kyselé zálivce (dotyčný použil ředěný ocet) měla z jedné strany květy modré.
Meruňka nekvete, 26.4.2010
Počkat!! Začne plodit  :-))
Kompost vs. sousedi, 26.4.2010
Nechávám posekanou trávu ležet a na kompost ji dávám teprve trochu proschlou - druhý až třetí den. Pak cítit není, nezapaří se tolik a neslehne se do neprostupné vrstvy.           Lída
Pnoucí hortenzie - barva, 25.4.2010
Pokud vím, tak pnoucí hortenzie je jen bílá a nikdy se nebarví. Barví se jen hortenzie velkolistá - bílé květy obarvit nelze, růžové /modré jsou barevné podle půdní reakce. Třetí ze známých hortenzií, hortenzie latnatá (bílá nebo bílorůžová)se také... celý příspěvek >
Mrazuvzdorný muškát, 25.4.2010 Obsahuje fotku
"Splendid"
Divná tráva s dlouhými podzemními oddenky, 24.4.2010
Chybí fotka - musíte se přihlásit... Jinak je nejlépe ji vyplet  :-))
Prosim o urceni kere nebo stromu, 23.4.2010
Vonné pelargonie jsou P.graveolens (v=60cm), P.odoratissimum (v=25cm) a také P.citrosum, která odpuzuje komáry. Jestli ještě nějaká další, nevím. Lída
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 22.4.2010
Znám je pod jiným názvem - ladonička (=modravka) a cammasia (=ladoník), ale zasaďte je stejně, aby přežily cibulky. Zdraví Lída
Vyhodím ohryzané stromky - jakou menší odrůdou nahradit?, 22.4.2010
Mně takhle ohryzali králíci malý James Grieve Red, ale dole nad očkováním si pustil výhon - nechala jsem ho růst a založila novou korunku. Pak jsem ohryzaný původní kmínek odřízla. Protože to byl mladý stromek, jako máte vy, místo odříznutí se pěkně... celý příspěvek >
Prosim o urceni kere nebo stromu, 22.4.2010
Pelargonium odoratissimum
Tis a dristal, 21.4.2010
Mám je vedle sebe, navíc pod břízou...           Lída
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 21.4.2010
Určitě co nejdříve vysadit, do podzimu by nevydržely. Tou "modravkou" zřejmě myslíte modřenec a "ladovníkem" ladoňku?           Lída
Pokojovka, 21.4.2010
Pane Jančo, žádná "znalkyně" flóry nejsem, to mi moc lichotíte. S tím gumovníkem máte pravdu. Nikdy jsem ho doma neměla, tak ho moc neznám a i tu Pereskii jsem si spletla s Pereskiopsis (tu jsem kdysi dávno, když jsem ještě pěstovala... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika