Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení kaktusu, 5.5.2010
Také lze květináč s kaktusem zapustit do většího květináče a mezeru mezi nimi vyplnit kamínky...           Lída
Thůje z internetu - zvláštní podoba, 5.5.2010
Pokud jste je chtěla použít na výsadbu plotu, tak to chce řízkovance. Semenáče nejsou vyrovnané v růstu a pokud vím, používají se spíše na roubování jako podnože. Ohledně vzhledu a toho, co s tím, snad poradí jiní. Osobně používám v případě potřeby... celý příspěvek >
Clematis, 5.5.2010
Také můžetek zastínění kořenů clematisů použít třeba položené ploché kameny nebo pokryvné trvalky jako třeba polštářové floxy, mateřídoušku... Lída
Kdoulovec - řez a kvetení, 5.5.2010
p.s. - mají dost slunce? Čím víc slunce, tím víc květů...          L.
Kdoulovec - řez a kvetení, 5.5.2010
Až bude starší, pokvete víc. Ale nikdy nekvete 100% větviček. Jinak je lépe občas seříznout některé větve do staršího dřeva, protože neustálým sestřihováním konců byste se připravoval o květy na další... celý příspěvek >
Jak sehnat ježka?, 5.5.2010
Ježek miluje kočičí granule, u mne je všichni společně baští, třeba by ho pomohly nalákat...??           Lída
Berberis thunbergii - množení, 5.5.2010
Uvádějí, že zelenými řízky do pařeniště nejlépe červen - červenec. Také to letos potřebuji nařízkovat, ale jiný kultivar. Jinak se dřišťál množí také semeny na podzim - občas někde semenáček na zahradě... celý příspěvek >
Je toto moniliový úžeh?, 5.5.2010
Stromku je pět let. Díky za rady!!           Lída
Trnity rychlerastuci zivy plot, 3.5.2010
Ostružina...
Je toto moniliový úžeh?, 3.5.2010
Také se připojím - asi mám odříznout obě celé kosterní větve, že? Na obou jsou lístečky na letorostech zvadlé. Předpokládám, že amputace bude nezbytná, aby se ta mrcha nerozlezla vodivými pletivy dál... celý příspěvek >
Je toto moniliový úžeh?, 3.5.2010
Mockrát děkuji za radu, příště stříknu Horizonem do květu. Nevěděla jsem, že nevadí včelám. Zdravím - Lída
Co mám na zahradě?, 3.5.2010 Obsahuje fotku
Řekla bych také, že je to vrba, na fotce větvičky zblízka jsou vidět nějaké jehnědy a rakytník plodí na větvičkách - viz přiložené foto. Ještě mi je ale divná jedna věc - ten keř/strom není opadavý? Že na fotce se sněhem má listy...?  Lída
Jaký živý plot, 2.5.2010
Teď je tak právě čas na výsev ačokči do kelímků (jako okurky). Nebo si můžete malé sazenice koupit někde na trhu, kde prodávají sadbu. Měla jsem 2 rostliny asi 40cm od sebe zasazené na vyvýšeném kompostě u dvou tyček a udělaly mi z toho zelenou... celý příspěvek >
Strihani a nestrihani travin, 2.5.2010
To ano - kdyby byla pryč, tahal byste teď jen uhnilá stébla...
Je toto moniliový úžeh?, 2.5.2010
Hm, já Velkopavlovickou stříkala (před květem Sporgon, po odkvětu Horizon) a dnes jsem měla zvadlé listy na dvou hlavních větvích.  :-((((   Lída
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika