Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010
Některé moje růže mají listy zelené, některé je mají do červena jen zpočátku, některé (hlavně s tmavší barvou květu) je mají do červena celý rok. Kvetení záleží také na tom, jak je silný keř. Zplanělá určitě není - výhony z podnože jsou slabší s... celý příspěvek >
Mýdlová voda na trávník?, 23.5.2010
Letos závidím těm, co potřebují zalévat. Sice mi na zahradě voda nestojí, ale pořád prší a zem už je rozbahněná... a to je u nás vespod písek!     Lída
Skvrny na rajčatech, 23.5.2010
Tipla bych, že to bylo přechodem z tepla do chladna (+ více světla), další listy už vypadají dobře. Neměla bych ze žádné choroby strach a nechala je v klidu růst dál. Pokud něčím onemocní, tak v tomhle počasí nejspíš plísní... Lída
Rozkvetlý Krvokvět, 23.5.2010
Listy (2ks) mi vyrazily až během kvetení. Cibulka není velká, spíše je malý květináč. Kvetl v červenci, listy měl zelené skoro do konce února. Teď odpočíval úplně bez zálivky. Teplotu má pořád stejnou (mám ho v ložnici). Takže když bych ho teď trochu... celý příspěvek >
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010
Některým růžím rostou nové lístky červenavé, jinak listy mohou červenat také chladem. Poupata mám zatím také jen na některých, ostatní je ještě nemají. Nesmíte na ně tolik spěchat, letos bylo dlouho chladno. Poupata určitě vytvoří a listy zezelenají,... celý příspěvek >
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010 Obsahuje fotku
Kvete nádherně, můj je zatím malinký. už se těším, až vyroste a bude mít květ také tak nádherný. Poraďte mi prosím - když odkvete a zatáhne, jak dlouho ho nechat na suchu - než začne sám rašit (jako kala?). Nebo ho probudit mírnou zálivkou? Jak... celý příspěvek >
Cererit, 21.5.2010
Cererit se dá dát ke všemu, dává se menší hrst na m2.  Okolo malých sazeniček jen "pocukrovat".            Lída
Mýdlová voda na trávník?, 21.5.2010
Jen dotaz - odkud jste, že tam LETOS máte sucho??           Lída
Poznáte někdo?, 21.5.2010
Suchá stébla ostříhat kousek nad zemí. Bývá dost vysoký.           Lída
Hnojení rododendronu, 21.5.2010
Raději bych použila hnojivo na rhododendrony.           Lída
Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 20.5.2010 Obsahuje fotku
Takhle :
Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 20.5.2010
"Milionky" jdou téměř všude, navíc nejsou tak náročné jako třeba surfinie... Také dlouho kvetou diascie.
Už nevím čím hnojit, 20.5.2010
To červenání je reakce na chlad, počkejte, až se zlepší počasí.     Lída
Žloutnutí listů jahodníku, maliníku, 19.5.2010
Zalít roztokem se stopovými prvky (hlavně železo, hořčík), mělo by to pomoci. Také mohou mít přebytek vápníku, který právě příjem železa rostlinou omezuje.           Lída
Totální devastace živého plotu - kroucení listů, 19.5.2010
Tak jsem si zadala "kroucení listů" a vylezlo mi všechno možné, nejvíce saví škůdci (pilatěnky, svilušky, roztoči), pak houbová onemocnění, fyziologické důvody - sucho, přemokření, nedostatek vápníku a nakonec i jednou viry. Asi bych to... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika