|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problemy s Saxifraga arendsii, 26.6.2010 Potřebuje slunce až polostín, propustnou půdu, občasnou zálivku. Nezaléváte ji moc a má propustnou půdu? Je to skalnička! Já ji mám v písčité zemi na slunci a roste dobře... Lída |  | O jaké traviny se jedná?, 25.6.2010 2) vojtěška |  |
|  | Pár bylin k identifikaci (2), 24.6.2010 Souhlasím s paní Berunou, ještě se domnívám, že na fotce č.7 je mrkev. Lída |  | Očkování, 24.6.2010 Očko je bývalý pupen, ze kterého vyrůstá list. Pokud se "bere očko", ponechává se u něj kousek listového řapíku... :-))) |  | Jahody - která odrůda je ta nej?, 23.6.2010  Posílám ty Karmen na ukázku, jsou na normálním velkém talíři. :-))) Lída |  | Sakura po odkvětu usychá část koruny, 22.6.2010 Naočkovat by to určitě šlo, ale s tím vám neporadím, nikdy jsem to nedělala. Vím jen - naříznout kůru, vsunout očko s kouskem řapíku bez dřeva, ovázat a když pak za nějaký čas při dotyku prstem opadne řapík, je očko chycené. Původní korunu bych... celý příspěvek > |  | Řízkování rybízu bylinnými řízky, 22.6.2010 Určitě se to podaří, mám tak na zahrádce dělané všechny červené rybízy, protože jsem chtěla jeden určitý druh a neznala jsem jméno původního keře. Bílý jsem dělala dělením staršího keře a už to nebylo ono. Černý jsem zrušila a mám místo něj jostu.... celý příspěvek > |  | Co s posbíranými slimáky?, 22.6.2010 Tak to jste asi nešel k večeru po cestě, co jezdí auta. U každého rozpláclého tak 3-4 další - a jak si dávali do nosu! V naší části Hradce tedy kanibalové jsou, třeba u vás je slimáččí kmen, který své mrtvé nepožírá... ... celý příspěvek > |  | Jahody - která odrůda je ta nej?, 22.6.2010 Každý má jinou chuť, osobně sázím Karmen (sadbu z Turnova) již řadu let. jsou churné, voňavé, málo hnijí a plesniví, hodně plodí, dobře se převážejí. Zrají ve středním období. Uvažuji ještě, že vyzkouším novější odrůdu... celý příspěvek > |  | Klíšťata zvířecí a lidské, 21.6.2010 Někde jsem četla, že nymfy klíšťat nic nepřenášejí, že až dospělá klíšťata, ale čert tomu věř... Na sobě nymfy odstraňuji tak, že je potřu francovkou a podeberu nehtem, hned se pustí (nedrží jako velká) a zas francovkou... celý příspěvek > |  |
|  | Mám ju - šarku, 21.6.2010 A co její rozšíření hmyzem do okolí?? |  | Rybíz - množení, 21.6.2010 pro PP : běžně se rybíz prořezává tak, jak píšete, ale pokud by se jednalo o radikální zmlazení, řeže se celý keř až u země (ale to je třeba 1x za 15-20let), jak píše p.Rony. ... celý příspěvek > |  | Rybíz - množení, 21.6.2010 Na množení rybízu se podívejte na vlákno "řízkování rybízu bylinnými řízky", příspěvek od 91.57 ze dne 24.7. Řekla bych, že řízkování je lepší než dělení keře, protože nezůstávají dole zbytky starého dřeva, kde mohou být různé houby ap.... celý příspěvek > |  | Sakura po odkvětu usychá část koruny, 21.6.2010 Ještě se podívejte, jak vypadá místo srůstu sakury s podnoží, jestli není problém tam... Lída |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010 Tis, bobkovišeň, brslen |  |
 |
|
|
|