Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co místo pryšce?, 1.7.2010
Ten kontryhel jsem napsala proto, že je vzhledově poměrně neutrální, jako původní pryšec(i když ten je zjara do červena). Odpovídal by i výškově původní rostlině. Jinak kytek je...!!!..., ale myslela jsem na to, aby se vzhledově dodržel plán zahr.... celý příspěvek >
Hortenzie, 1.7.2010
Hotrenzii je lépe zasazené normálně v zemi, ne v květináči. V květináči příliš kolísá vlhkost, navíc pokud jste dala velký květináč a vzápětí hnojila, není to dobré - rostlina musí tu zem nejdřív prokořenit, pak až se hnojí - nikdy ne brzy po... celý příspěvek >
Choroba hrušky (fotografie), 1.7.2010
Listí se klidně může na podzim dát do kompostu, v tu dobu je už rez dááávno odstěhovaná zpátky na jalovci - z opadaného listí se nešíří  ;-))     Lída
Shrabání posečené trávy, 1.7.2010
Myslíte brány? Existují, na netu je najdete (ty, co jsem tam viděla - 1370,-Sk).
Co místo pryšce?, 1.7.2010
Zkuste kontryhel - Alchemilla mollis. Ale z toho, co uvádíte, jsou jedovaté ještě minimálně pivoňka a sasanka, jestli ne ještě další... Ale trávila jsem kdysi s malou dcerkou celé dny na zahrádce, kde rostlo všechno možné a přežila bez úhony ... celý příspěvek >
Choroba hrušky (fotografie), 30.6.2010
Thuje opravdu není hostitelem rzi hrušňové, ani cypřišky, pouze tři druhy jalovců : čínský, chvojka a bývalé j.prostřední. Problém je spíše v tom, že někteří zahrádkáři říkají "tůje" všemu... Jinak jestli dáte problematické jalovce 10 nebo... celý příspěvek >
Hortenzie, 29.6.2010
Máte ji v polostínu nebo na slunci? Má alespoň 1 konev zálivky denně? Byla již nějaký čas na stanovišti a dobře zakořeněná, když jste ji začala hnojit? Nebyla hnojená moc často a silně?          ... celý příspěvek >
Jak na Mandelinku bramborovou?, 29.6.2010
Když do druhého dne zmizí, kdy se zase vrátí? - že jste stříkal už 3x?... Tolik kopřiv bych ani nesehnala!    :-)))
Co prosím znamená, kořeny zamulčujte? U acer palmatum, 28.6.2010
Namulčovat kořeny = na zem nad kořeny dát vrstvu rostlinného materiálu, aby se udržela vlhká zem u kořenů (japonské javory to potřebují). Textilie může i nemusí být, místo kůry lze použít třeba i posekaná tráva. Jinak jap. javory chtějí spíš... celý příspěvek >
Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010
Stačí zasekat hráběmi, při ponechání na povrchu by klíčící semeno mohlo zaschnout.           Lída
Japonská azalka, 27.6.2010
Podívejte se na vlákno o chorobách azalek ze 16.7.2009 v sekci "Choroby", připadá mi to skoro stejné...           Lída
Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 26.6.2010
Není špatný také Versailský bílý.           Lída
Jahodárny, 26.6.2010
Zkuste zapojit sousedy, jestli by se nepřidali. Nebo se zkuste mailem domluvit přímo v Sempře...           Lída
Prosím o radu. Co to je a co s tím?, 26.6.2010
Prospěšné není, likviduje naše domácí slunéčka a spíš škodí.. /viz Zahrádkář/ Lída
Jahodárny, 26.6.2010
Jednou za čas beru sadbu z Turnova a je perfektní, navíc mají pěkný výběr odrůd. Loni nás bylo asi pět v okolí, co jsme od nich měli sazenice a všichni si je chválili, že by takovou sadbu nevypěstovali, "i kdyby se ozlatili". Ochotný je i... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika