Příspěvky uživatele - 233.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo poradí jakou zvolit motorovou sekacku?, 11.10.2011
Dost důležitý je taky výletový otvor.Horní hrana co nejvýš, idealně s horní hranou koše.Používám 3 typy sekaček-HQ Royal, MTFCastel,Hecht 548 a musím uznat, že mokrou vysokou trávu poseká bez čištění výlet.otvoru nejlíp Castel od Bédi-a to má... celý příspěvek >
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 1.9.2011
Vlákno jsem nečetl celé a možná už to tady někdo napsal, ale pokud můžu porovnat starší typ sekačky z MO a např.Husqvarna Royal v plastu /obě s motorem BS mám doma/,tak ta od Bédi je zlatá.Vše se dá lehce vyměnit, promazat,dostupnost dílů výborná,... celý příspěvek >
Solár nebo čerpadlo?, 21.6.2011
Pod zastřešením se vám voda sama od sebe neohřeje.
Za jak dlouho se ohřeje voda v bazénu na přijatelnou teplotu?, 18.6.2011
Solární plachta je dobrá spíš na noc, kdy drží teplo.Přes den, když svítí je lepší bazén odkrýt.
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 17.6.2011
Pokud to hnědé je rez z čerpadla, nebo nějaký sediment ze studně, tam samozřejmě 5v1 nepomůže, ale jestli jsou to řasy tak určitě jo.Tablety obsahují stabilisátor PH, vločkovač,projasňovač, chlor-nic lepšího nevymyslíte.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 16.6.2011
Taky o tomto samo domo uvažuji.Ale, pokud se to nedá odšoupnout, tak je to špatenka.Polykarbonát sice drží teplo, ale voda se přes něj neohřeje.A koupání pod střechou by mě nebavilo.Já uvažoval o samonosném trapézovém laminátu, ale nevím jak udělat... celý příspěvek >
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 16.6.2011
Lidičky, přečtěte si forum.Vyhoďte savo a skalici na skládku nebezpečných odpadů, pořiďte si multifunkční tablety 5v1,na noc to přikryjte plachtou a nemusíte nic řešit.
Lze napojit 38mm hadici na výstup z bazénu Tampa 32mm?, 5.6.2011
Pokud máte známého instalatéra může udělat z PPR trubek redukce.Pokud je budete muset platit tak benzín do OBI vyjde levněji.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 1.6.2011
Jsem rád, že má někdo stejnou zkušenost jako já.Filtraci jsem měl puštěnou naposledy při vysávání dna předevčírem.Pisateli v příspěvku nade mnou doporučuji ty zminěné 5v1 a nemusí hlídat ani PH.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 1.6.2011 Obsahuje fotku
Křišťál to není, ale na stupnici kvality bych ohodnotil stupněm čistá a to mě stačí.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 31.5.2011
Pískovou filtraci mám 2 roky, protože jsme pořídily velký bazén, ale předtím byla Tampa asi 5 roků a kartušová filtrace co byla k bazénu je k ničemu a stejně vydržela 1 sezonu..Takže mám za sebou, savo,různá PH, modrou skalici atd.Pak jsem oběvil ty... celý příspěvek >
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 31.5.2011
Myslím, že účinost filtrace se zbytečně přeceňuje.Slouží vlastně jen k komu, aby zbavila vodu mechanických nečistot.Pokud je bazén kruhový, stačí se v něm několikrát projít dokola, roztočit vodu a ráno je vše na prostředku a dá se to sebrat jemnou... celý příspěvek >
Jaký pevný nadzemní bazén?, 13.5.2011
Z mé zkušenosti a mých známích asi takto-pokud plechový tak jedině Azuro De lux od Bédi.Ostatní se buď skroutily, shroutily nebo prorezly a protrhly ve spoji.A když ne azuro, tak raději nafukovací límec např.Intex.
Kde vzít vodu do bazénu 20m3?, 3.5.2011
Bazen napouštím hadicí 3/4 z řádu.Trvá to asi 10 hod.a voda je čistá.Pokud bude léto jako v loni, budete bazén spíše odpouštět.
Slimáci, 7.10.2010
Ještě dodám, že hlístice učinkují poznáte podle šedo-bílé barvy slimáků.Aspoň si to myslím, protože než zmizeli tak se takto přebarvili.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika