Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení květiny, 31.1.2011
moc Lído děkuji
Prosím o určení květiny, 31.1.2011 Obsahuje fotku
prosím poraďte s názvem květiny, moc děkuji
Určení pokojovky, 30.1.2011
připadá mi to jako gloxinie-je jich hodně druhů zkuzte si zadat gloxinie -obrázky /na googlu/ a porovnejte.
Durman, 26.1.2011 Obsahuje fotku
Také jsem loni měla krásný durman, měla jsem starost kam ho dám na zimu a pak mi bylo řečno, ať si nedělám starosti, že je to letnička. Tak jsem sebrala semínka a budu sít na jaře a ještě jsem si objednala žlutý a fialový přes net.
Množení tlustice, 26.1.2011 Obsahuje fotku
To je moc krátká doba na to aby jste už něco zpozorovala, než pustí kořínky chvíli trvá a lístečky se objeví nejdřív za 6-8 týdnů. moc nezalévejte a chce to trpělivost.Dočkáte se nebojte se-nadbytek vody škodí
Množení tlustice, 25.1.2011 Obsahuje fotku
já je zastrčím do květníku se zeminou a brzy zakoření a pak je rozsazuji až povyrostou, namnožila jsem jich tak spoustu
Kopicování, 7.1.2011
Kopicování je získávání dřeva seřezáváním stromů nebo keřů v intervalech několika let po té co z matečnice vyrostou další kmeny.
Keř s krásnými květy, 4.1.2011
Děkuji Lído, nějak mi Sapan vypadl z paměti.
Keř s krásnými květy, 3.1.2011 Obsahuje fotku
prosím, kdo mi poradí s názvem tohoto keře
Pochlubte se svoji zahrádkou, 12.12.2010
tak to je krása, to se jen tak nevidí
Pěstování máty přes zimu, 26.11.2010
Zasejte ji a má ráda teplé a světlé stanoviště, sklízejte ji před rozkvětem.
Lahůdka pro znalce keřů, 4.11.2010
mockrát děkuji pane Janča
Lahůdka pro znalce keřů, 4.11.2010 Obsahuje fotku
Ještě jedna lahůdka pro znalce keřů -moc prosím -kdo ví jak se jmenuje tento krasavec?   Přemýšlím zda to není druh oleandru s jeho semeníky je to z Kréty , co myslíte?Podle listů mě to tak připadalo ,ale u nás mají oleandry jiné semeníky.
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010
Díky moc bude to ona.
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010 Obsahuje fotku
prosím, kdo poradí s názvem keře -moc děkuji
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika