|
Prosím o určení květiny, 31.1.2011 moc Lído děkuji |
 |
Prosím o určení květiny, 31.1.2011  prosím poraďte s názvem květiny, moc děkuji |
 |
|
 |
Určení pokojovky, 30.1.2011 připadá mi to jako gloxinie-je jich hodně druhů zkuzte si zadat gloxinie -obrázky /na googlu/ a porovnejte. |
 |
Durman, 26.1.2011  Také jsem loni měla krásný durman, měla jsem starost kam ho dám na zimu a pak mi bylo řečno, ať si nedělám starosti, že je to letnička. Tak jsem sebrala semínka a budu sít na jaře a ještě jsem si objednala žlutý a fialový přes net. |
 |
Množení tlustice, 26.1.2011  To je moc krátká doba na to aby jste už něco zpozorovala, než pustí kořínky chvíli trvá a lístečky se objeví nejdřív za 6-8 týdnů. moc nezalévejte a chce to trpělivost.Dočkáte se nebojte se-nadbytek vody škodí |
 |
Množení tlustice, 25.1.2011  já je zastrčím do květníku se zeminou a brzy zakoření a pak je rozsazuji až povyrostou, namnožila jsem jich tak spoustu |
 |
Kopicování, 7.1.2011 Kopicování je získávání dřeva seřezáváním stromů nebo keřů v intervalech několika let po té co z matečnice vyrostou další kmeny. |
 |
Keř s krásnými květy, 4.1.2011 Děkuji Lído, nějak mi Sapan vypadl z paměti. |
 |
Keř s krásnými květy, 3.1.2011  prosím, kdo mi poradí s názvem tohoto keře |
 |
Pochlubte se svoji zahrádkou, 12.12.2010 tak to je krása, to se jen tak nevidí |
 |
|
 |
Pěstování máty přes zimu, 26.11.2010 Zasejte ji a má ráda teplé a světlé stanoviště, sklízejte ji před rozkvětem. |
 |
Lahůdka pro znalce keřů, 4.11.2010 mockrát děkuji pane Janča |
 |
Lahůdka pro znalce keřů, 4.11.2010  Ještě jedna lahůdka pro znalce keřů -moc prosím -kdo ví jak se jmenuje tento krasavec?
Přemýšlím zda to není druh oleandru s jeho semeníky je to z Kréty , co myslíte?Podle listů mě to tak připadalo ,ale u nás mají oleandry jiné semeníky. |
 |
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010 Díky moc bude to ona. |
 |
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010  prosím, kdo poradí s názvem keře -moc děkuji |
 |