|
Příspěvky uživatele - 128.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.11.2009 Jste asi od Ostravy, že?Když to dáte do kopyJá ji mám taky z netu a nic neháže... jen mě přišly oba kotouče rozmlácene, ale vyměnili je okamžitě, takže OK. |  | Motorová pila do 5000kč, 4.11.2009 Do 5-ti tisíc je tak kvalitní obloukovka...:) |  |
|  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 A kvalitativně? |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Co je to vlastně za olej ten Denicol?Kdo to vyrábí? |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Pane Radku, však znáte prodejce, každý není jako Vy, myslím že většina jde po zisku a to se odráží ve všem, včetně oleje, proto si člověk musí dávat bacha. |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Jo a taky jsem nepsal že je ten olej od Vás, tak proč mi píšete že ten Váš nesmrdí??? |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Hold dneska je poctivý málokdo, že mi nevěříte-to mi nevadí, vím co cítím, vemu origo a ten rozlévaný a je jasno.Ale možná by jste si mohl zajít vy na ušní-nosní-krční |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Jo a jestli je to Stihl, to fakt nevím, ale právě proto si už kupuji origo a mám zcela jasno. |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 No lahev jsem si nedonesl, ale ten borec mi dal jeho přímo od oleje, je to ta láhev ve které se tento olej prodával tak před deseti lety, bílá neprůhledná a smrdí to podle mě po čpavku, a kámoš ho koupil v jiném stihlu a je to stejné, raději si... celý příspěvek > |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Jen je divné že ten rozlévaný smrdí po čpavku, ten origo ne, raději kupuji original. |  |
|  | Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009 Z osobákem se takřka nikdy nejede na plný plyn, to je jen v extremu,4takt není 2takt, ale jinak máte asi pravdu, bude zřejmě hodně záležet na dřeve, ve starém smrku, který už je jak blato, nepotřebuji plný plyn, naopak ve zdravém buku o průměru půl... celý příspěvek > |  | Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009 jsem se upsal, patří tam nehonit jak zdutou kozu |  | Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009 spojce vadí nižší otáčky, to jsem tedy nevěděl, prokluzuje snad až někde hodně u spodu, ne?S tím autem je to blbý příklad, snad každý ví že je lepší ho hned za nova honit jak zdutou kozu... |  | Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009 Takže říkáte pane Radku že aj novou pilu držet pod plným plynem?Já ji zajížděl právě tak na půl až tři čtvrtě... Asi 3 nádržky, tak teď začnu valit plný, snad radíte dobře. |  | Brusný kotouč na Gude 2500pro, 19.10.2009 Tak to jo R2,6mm je jasný, špatně jsem to předtím pochopil, už jsem doma, díky moc za radu, doufám že se to na pár řetězech naučím |  |
 |
|
|
|