Příspěvky uživatele - 198.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqarna 455e, 7.10.2010
No tak potom naozaj neviem to by iskriť nemalo kedže píla maze dobre a bez zapílenia to iskrí je pravde podobne daaká zrada no tak by som asi na vašom mieste kontaktoval servis kedže je pýla úplne nová a v záruke.
Husqarna 455e, 7.10.2010
No tak sa nemusíte tých iskier obávať u starého dreva je to úplne normálný jav, stačí obyčajný jemný prach v kôre stromu a už iskry lietajú. Až na to že sa vám pri pílení takého staršieho a znečisteného dreva o polovicu skôr vytupí reťaz čo... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 5.10.2010
No tak fajn som rád že už máte pýlu no a som zvedavý na vaše prvé pocity a zoznamovanie sa s pýlou no stihl je určite dobrá!!!
MS170, 2.10.2010
Zdravým prečo nie husqarnu?? Ja mám napríklad s husqarnou len dobré skúsenosti a mal som aj MS-180 a za 3 roky bola uplne v kely a nenarezala bohviečo povedšine mäké drevo a jednoducho loziska odišly a takisto piest ziadna kompresia!!
Husqarna 455e, 2.10.2010
Jasné budem sa pítať ale čo poznám predajcov tu u nás tak sú dosť neochotný a nerád davajú rady radšej aby sa to prinieslo k nim do servisu a neprišly o svoj džob. Tak preto som sa pítal či sa dá objednať!
MS170, 2.10.2010
No tak Ms 170 je slabá 1.3kw no ale už Ms 181ma 1.5 kw je docela dobrá na prerezávky, ked sa nepreťažuje tak aj niečo vydrží. A o HQ ste nerozmýšlal?, Aj HQ má lahké pílky.
Husqarna 455e, 2.10.2010
Ďakujem super už mám aspom predstavu ako to vôbec vypadá a tu na tejto stránke sa to dá aj objednať?? To je stránka dolmaru?? 
Husqarna 455e, 2.10.2010
Presne treba isť a popozerať vyskúšať a potom sa rozhodnúť prajem veľa štastia pri voľbe píly. Potom dajte vedieť čo ste kúpil 
Husqarna 455e, 2.10.2010
Noo tak aj ten si dám vyrobiť!!! Dík za dobú radu!!!
Husqarna 455e, 1.10.2010
No tak ja osobne by som na takuto robotu zvolil HQ 445 ma 2.1kw a je lahšia no a 455e ma 2.6kw ale je o kilo tazsia no a stihl 290 ma 3.00 kw a trošku vedšiu spotrebu a je rovnako tažká ako 455e no ale stihl nema tak dobre viriešené vybrácie na... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 1.10.2010
Dakujem za video no ale HQ 455 rancher má úplne inú spojku a ta matica je atypická a na to asi klúč neni len v servisoch. No a to ako sa da s lankom zaistit piest je tiez super dakujem
Husqarna 455e, 1.10.2010
Super vec velka vdaka tak to si určite urobím, no a tak sa nesmie spojka povolovat klinom a kladivom?, Treba mať na spojkovu maticu špeciálny klúč?? A kde sa dá taký klúč kúpiť??
Husqarna 455e, 1.10.2010
No ale každý si bude ospevovať to svoje čo má no je to len a len na vás pre akú značku sa rozhodnete. Ja ako som už písal mám 455e rancher a šlape dobre. A bez chyby neni nič asi tak by som to špecifikoval. A na čo plánujete tú pílu používať??
Husqarna 455e, 1.10.2010
Dakujem Vám za radu a poprosil by som Vás o radu ako sa da zo starej sviečky urobit zarážka?? Píla je ešte v záruke a dám to urobiť do servisu ale zarážka sa mi zíde i po záruke ked budem potrebovať povoliť spojku!! Ak môžete daaky obrázok ako tá... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 1.10.2010
Dobrý den. No vela zaleží na čo budete pílu používať. Ja mám 455e a som spokojný ale ako sa vravý 100 ludí 100 chutí niekto radšej stihl niekto HQ to je ťažko radiť!
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika