|
Příspěvky uživatele - 124.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekacka Jonsered LM 2153 CMDA, 3.10.2010 Dobry den, nevite proc se jiz neprodava sekacka Jonsered LM 2153 CMDA? (ne CMDAE, CMDA ma pohon na zadni kola). Prijde mi, ze motor BS 6HP Intec je nova zalezitost, bylo na ni neco spatne? |  | Krovinořez / vyžínac 25cm3, 30.9.2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se s křovinořezy/vyžínači s obsahem 25cm3 dá sekat tráva - myslím tím hezkou květnovou trávu a potřebuji opravdu sekat a ne pouze obsekávat.
V jedné lokalitě mám k sekání pozemek nevelký, ale svažitý, a už mě... celý příspěvek > |  |
|  | Stiga ST 26 J, 25.9.2010 Opravdu si nikdo jeste neodvazil tenhle strojek koupit? Stoji cca 3000, me diky akci v komibanci s jinym strojem vyjde na 1700, ale o cenu ani tak nejde, potrebuju vedetg jestli to seka travu nejen na okrajich... |  | Stiga ST 26 J, 24.9.2010 Máte někdo zkušenost s evedeným vyžínačem? Je možné s ním obstarat trávu na cca 250 m2 strane s terasami? |  | Stiga Turbo 53S nebo Jonsered 2152 CMDA, 23.9.2010 Marinu - proc ne, nektere typy maji i ty ocelova kola, nektere jsou i nerezove, ale s Hondou 160 mi prijdou o dost drazsi, nemluve o Honde 190, ale to uz je asi zbytecne.. |  | Co použít na zanedbaný trávník?, 21.6.2010 V zadnem pripade nesekat. Pockat na vhodne pocasi, tedy az bude po destich a puda poradne nasakla. Pak vetsinu vyhonu vythanbete rukou. |  |
 |
|
|
|