Příspěvky uživatele - 150.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenost s motorovými sekačkami Toro, 26.9.2010
Vlasnim asi mesiac Toro 48. kolieska nemaju loziska len mosadzne puzdra no nejako to necitim ako problem , nakolko to koliesko nema 6000 otacok za minutu takze musi vydrzat. samozrejmostou je ze bude treba davat vacsi pozor aby som ho narazenim... celý příspěvek >
Stiga ST 26 J, 26.9.2010
Taktiez ma velmi zaujal tento krovinorez. cena je velmi lakava.povodne som chcel ist do Jonseredu no Stiga je podstatne lacnejsia. jedine co ma trosku odradza tak ta delena rukovet, ci z nou nebudu dake problemi.
Jaká pila, 26.9.2010
zober uplne kludne Jonsered 2240 budes uplne spokojny.mal som Jonsered 2141 par rokov, pokial mi ju neukradli a teraz mam Jonsered 2145 a zatial uplna spokojnost, ten Dolmar je byvala skrachovana znacka ktoru znova postavila na nohy az... celý příspěvek >
Sekačka s pojezdem?, 10.9.2010
TORO  Briggs&Stratton Typ motora 650 Series  ALCO Briggs & Stratton Series 675 Easystart Takze u Alca je trosku novsi motor ale vykon maju rovnaky 4,4kw    6Hp
Vyber kosacky, 6.9.2010
Ahojte na fore, opustila ma po 5-6 rokoch kosacka na travu. dostala zabrat, kosil som z nou asi 2x do tyzdna po dve hodiny. mala 3,3kw co nebolo malo ale niekedy nestihala a zabijala sa. bohuzial zacala nedavno vybrovat no a nevenoval som tomu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika