|
Příspěvky uživatele - 80.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prenosna udirna?, 5.11.2015 Ano, je to tak, dřevěným uhlím se dole topí a nad ním na přepážce doutnají piliny. No udit se tak dá, ale vejde se tam jen kousek masa nebo pár klobás, je to spíš na přeuzení již zakoupeného výrobku... Já si přenosnou udírnu vyrobil, mrkni, určitě je... celý příspěvek > |  | Čištění řetězu od smůly apod, 13.9.2015 Dobrý den, já mám problém ze smůlou na karoserii auta... čím odstranit?Děkuji
|  |
|  | Zkušenosti s fíkovníkem, 6.2.2013 Normálně mi plodí fíky už za rok po nařízkování.Sice jich je kolem pěti, ale aspoň něco.Asi 2 metry vysoký měl loni 60. |  | Sekačka benzin, MTD 46 PT, 7.8.2012 chtěl bych se zeptat, u tohoto typu sekačky mi nedávno začaly potíže, valí se z ní bílý kouř, žere to olej (nevytíká, neuniká kolem výpustného šroubu), a při startování jak za studena tak za tepla se nedostane na optimální otáčky... musím počkat... celý příspěvek > |  | Fíkovník Smokvoň, 18.6.2011  Toto je ještě mateční rostlina.Asi 12ti letá. |  | Fíkovník Smokvoň, 18.6.2011  Zkusil jsem letos nařízkovat jednoleté a tříleté výhony do běžného kupovaného zahradního substrátu.Z jednoletých řízků se ujala třetina, ale z tříletých vše.Je to vážně jako plevel.Dokonce mi na jednom narostl nejdříve fík a až po třech měsísích... celý příspěvek > |  | Vinná réva od Starkla, 2.2.2011 Že v obchodech typu "bau" jsou sazenice od Krause pravda je.Já mám sazenice přímo od něj z Mělníku a "Arkadia",která loni poprvé plodila, měla modré hrozny.Tak nevím, jestli jsem měl jen smůlu, nebo má někdo podobnou zkušenost. |  | Výber odrody, 2.11.2010 Dobrý den, Mi se nejvíce osvědčila odrůda prim.Brzy dozrává a netrpí moc často chorobami.Jako jediná letos byla bez problémů.340 m.n.m.,sever moravy. |  | Zasychání třapiny, 26.9.2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaký spolehlivý prostředek na zasychání třapiny.Již mi to zdecimovalo 50% úrody mladenu.Rutaj tím také trpí, ale míň.Muscat bleu a Prim, které mám kousek vedle byly v pořádku a už jsou po sklizni.Díky za radu. |  | Fíkovník, 25.9.2009 Nevím co radí odborníci.Já přesazoval na jaře a vždy bez problémů.Jinak jednou týdně hnojil krystalonem"plod a květ" a roste jak urvaný.Teď na podzim mi radili hnojivo s draslíkem, ale nemám vyzkoušené.Rád bych znal názor od zkušenějších. |  |
|  | Fíkovník, 22.7.2009 Mám fíkovník asi 5 let v květináči a plodí každým rokem.Loni jsem se byl podíva v Praze na vinici sv.Kláry, kde ho mají v zemi.Byl nádherný a obsypaný plody.Odborníci píší, že vydrží až -15,pokud je na podzim dobře zabalený. |  |
 |
|
|
|