Příspěvky uživatele - 90.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
El. řetezovka Narex 30-20 x Dolmar ES 42A, 14.10.2008
Pokud budete řezat jen v dosahu kabelu, tak je lepší elektrika - odpadají starosti s benzínem, startováním, nedělá takový kravál, dá se s ní řezat i v místnosti atd. Pokud i mimo dosah kabelu, tak benzín.   Gl.
Bruska na řetěz, 13.10.2008
Brusku SKS 85 mám taky, v diskuzích se tu její vylepšení probíralo (tedy spíše vychytání much - vymezení vůlí a nepřesností). Možnost změnit úhel čela je už složitější. Vidím dvě možnosti a) buď naklonit celý držák řetězu - podložka na straně... celý příspěvek >
Dolmar PS45 versus Stihl 180, 10.10.2008
Od Dolmaru bych levnou hobby viděl spíš PS-33, hlavně je výrazně lehčí než PS-45. Ještě se vyrábí PS-4, na štítku to mělo výkon 2PS, takové pižlátko.. Na svůj výkon byla ale dost těžká...   Gl.
Motorová pila do 5000kč, 8.10.2008
Nedá mi to a taky se do toho vložim ;-) Franta vychvaluje Hecht 945 - pokud je spokojený, tak proč ne. Ovšem zhodnotit kvalitu a životnost moc nemůže, na to s ní má nařezáno moc málo - 20 kubíků je pila akorát po záběhu. Minimální spotřeba... celý příspěvek >
Motorová pila do 5000kč, 7.10.2008
Na pižlání kolem zahrady je hloupost kupovat silnou ale těžkou pilu. Stačí něco lehkého, výkon klidně kolem 1,5 kW, hmotnost motoru do 4kg. Určitě se vyplatí přidat za kvalitu, pak je to při správné údržbě pila na desítky let. Podle peněz bych šel do... celý příspěvek >
Technika sečení křovinořezem, 6.10.2008
Pro králíky je nejlepší kosa (pokud jich teda nemáte stovky ;-). Na krmení a seno nic lepšího neznám. Jak trávu křovinořezem nerozmydlit?? Tak to by mě taky zajímalo, snad jedině po každém záběru trávu odhrábnout pryč (ovšem to... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 2.10.2008
xxx.xxx.130.20 (?), 2.10.2008 9:55 Přepínač na změnu polarity: zbytečně složité (v jednoduchosti je genialita). Přehodit kabely trvá 10 vteřin - přepínač, který zvládne proudové zatížení se tam nevyplatí dávat - zvýšení ceny, hmotnosti, je to zdroj... celý příspěvek >
Vhodný výkon benzínové pily a cena, 1.10.2008
U moderní pily doporučuju víc si hlídat palivo - nové pily mají menší spotřebu, vyšší výkony atd. a díky tomu jsou o dost citlivější na kvalitu mazání. Takže nechávat benzín v pile půl roku moc nedoporučuju... Osvědčilo se mi míchat jen to co hned... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 1.10.2008
Rozhodnout se musíte sám ;-) Informací o obou tu je víc než dost, takže stačí trochu tu pohledat a použít hlavu :-) Zdá se (ani s jednou jsem neřezal, jen jsem je obhlížel v krámě), že obě jsou kvalitní, takže nejde udělat chybu. Výběr je... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 28.9.2008
Myslím, že tu je jeden velký omyl - pod pojmem profi pila se tu rozumí pila s velkým výkonem. Ale je to trochu jinak. Profi jsou i lehké a slabé pily. Rozdíl je v tom, že profi je stavěná na každodenní velkou zátěž po celý den, musí být na... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 27.9.2008
Pokud se strom pokácí a zbyde pařez, tak je vykopání opravdu sysifovská práce. Taky jsem si to zkusil - po celodenním kopání pařezu jsem to večer úplně sedřený vzdal, a pařez se tam dodnes vesele směje ;-)   Když... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 26.9.2008
Díky za radu - odkopat, přesekat kořeny a vyvrátit, to bych sám nevymyslel. Strom bych pokácel a pak přemýšlel co s pařezem :-) Šlo to líp než jsem čekal (nejdřív švestka cca 25cm, pak třešeň cca 30 cm průměr na pařezu) - vylézt... celý příspěvek >
nebezpečný smrk, 26.9.2008
To už vim taky ;-) Kdysi mi to někdo radil, teď vidim, že mi poradil opravdu moooc dobře. Strom byl opravdu ve výborném stavu. Ale i tak ve vichřici prasknul :-/ Poslední roky tu fouká nějak moc...   Gl.
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008
To má být pro mne? Vím o tom, umím to, ale nechci ;-)   Gl.
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008
Když je dostupný orig. olej za dobrou cenu, tak nevidím důvod proč hledat jiný. Leda při souběhu strojů různých značek... Olej Dolmar rozhodně patří mezi kvalitní. 2 J.S.:       24.9.2008 19:00   První... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika