Příspěvky uživatele - 90.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 4.1.2009
Zjistěte si na jaký olej a v jakém poměru pila jela dosud. Moderní oleje rozpouští karbon - pokud jsou v pile karbony, tak při změně oleje se můžou uvolnit a motor se může i zadřít. Obecně bych zjistil stav pily příp.... celý příspěvek >
Koupě motorové pily, 21.12.2008
Spíš bych potřeboval vysvětlit ceny USA x Evropa - že by byla doprava přes louži levnější než do firemního krámku v Hamburku???   Zdravim, Gl.
Koupě motorové pily, 21.12.2008
Podle mě bude lepší vzít jí teď\' - Euro šlo zase nahoru, tak se to nezlevní (možná nějaké povánoční slevy??). Můj názor je takový, že Dolmar má v ČR zaváděcí ceny - až se značka zaběhne, tak se ceny vyrovnají s konkurencí (to už... celý příspěvek >
Náhrada za Homelite XL2, 15.12.2008
Já si pod pojmem "kovový karter" představím kovový celý blok motoru, včetně klikové skříně a olejové nádrže. Kovový motor v plastu už beru jako "poloplast" Uznávám, že u Stihlu provedený kvalitně. Z malých lehkých pil... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 15.12.2008
Když o tom přemýšlím, tak má pravdu i Jani ;-)  Objem vzduchu bude u klasiky i předvýplachu stejný, ale u předvýplachu je rozdělený na část z čistého vzduchu a na část směsi s benzínem. Do válce jde nejdřív čistý vzduch - vytlačuje spaliny a... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 14.12.2008
Pro J.S.: Ano, znečištění ovzduší se posuzuje podle koncentrace v ovzduší. Jenže produkce emisí z nějakého zdroje (kotle, motoru) se neměří podle koncentrace, ale určuje se MNOŽSTVÍ (u motoru je to množství na kWh). To platí nejen pro... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 13.12.2008
Máte motor 1kW a jde z něj 1000 L/h a v tom je 50g emisí. Nebo máte motor 1kW a jde z něj 1500 L/h "ředěného" a je v tom 50g emisí. Otázka: Z kterého motoru jde víc emisí a v kterém je jejich větší koncentrace? ;-)    Gl.
Husqvarna 240e nový model, 13.12.2008
Poperte se, než všem nasadí kazajky ;-) Zkusim to shrnout: jak už bylo výše řečeno (HH), emise se měří v gramech na kWh, takže pouhé ředění výfuku by na množství zplodin nemělo vliv - pouze by snížilo koncentraci, ale množství by... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008
xxx.xxx.94.12 (4269), 7.12.2008 20:43 Otrava samozřejmě nehrozí - voda taky není jedovatá, ale když si loknete tak se moc dýchat nedá ;-) S CO2 je to podobné - je těžší než vzduch a drží se u dna. Pokud je v sudu kvas třeba jen do půlky, tak bych... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008
Po otevření dejte nos co nejblíže ke kvasu a nadechněte se. ??? To mi moc chytré nepřijde - CO2 se drží dole, pokud sud otevře, strčí tam hlavu a nadechne se, tak to taky může být poslední nadechnutí ;-).  Problém je to spíš u sklepa bez... celý příspěvek >
dolmar ps6400, 6.12.2008
Pro řetěz 099 je správně první půlka 5,5 a druhá 4,8 mm, příp. celý zub jen jedním průměrem 5,2. Zhruba o tolik se zub směrem dozadu snižuje, tak počítám, že to je aby se nebrousilo moc hluboko do článku řetězu.. Chyba tisku to nebude.... celý příspěvek >
Motorová pila Dolmar PS 420, 1.12.2008
C = katalyzátor, jinak je úplně stejná...   Gl.
Svářečka x invertor, 28.11.2008
Radku, pokud se vrháte do pevnostních svarů na kterých záleží, tak to chce (pokud jste to už nedělal - tipuju, že ano) naučit se základy svařování - příprava materiálu, výběr elektrody, její vedení (jak dobře provařit i kořen svaru), u silnějších... celý příspěvek >
Motorová pila do 8000,-, 24.11.2008
Onehdy jsem slyšel o tom, jak jednomu odmítli v záruce opravit Stihl 180 s tím, že údajně používal nekvalitní benzin a ať jde škodu vymáhat na benzinku. Neboli pilu Stihl si při této úrovni jednání servisu ani do budoucna nekoupím...   Mnooo,... celý příspěvek >
jonsered, dolmar nebo husq?, 22.11.2008
Kterou co?? Kterou mám, nebo kterou radim?  Mám PS 500, a z těch tří radit jednu nemůžu - nevim co s přesně s ní bude řezat ;-)   Gl.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika