|
Příspěvky uživatele - 100.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Půda z lesa na zahrádku, 24.10.2010 V CHKO to není. A kdyby bylo, nevzal bych si ani igelitku hlíny.
Vedle domku mám les a o ten se starám akorát já. V létě přes něj neprojdete, leda tak s mačetou, takže lesníka ani myslivce tady neuvidíte. Chodí raději do těch monokultur kde jsou... celý příspěvek > |  | Půda z lesa na zahrádku, 18.10.2010 Každoročně mi u rytí tečou nervy, tak si myslím že trocha té lesní hlíny se projeví i na mém duševním zdraví :)
Karpální tunel "zatím" nehrozí
Konvalínko děkuji za povzbuzující příspěvěk. Udělám to tak jak to píšete.Nic tím snad nepokazím... celý příspěvek > |  |
|  | Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010 Co tím chtěla paní Alena říct? |  | Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010 Možná hloupá otázka... je na zahrádku vhodná hlína z listnatého lesa? Na zahrádce mám hroznou jílovici, chci odkopat asi 20 až 30cm a na hradit ji hlínou jinou. V lese je pěkná kyprá hnědozem, ale nevím jestli je vhodná na zahradu (jestli není třeba... celý příspěvek > |  | Velké švestky - jaká je to odrůda, 24.9.2010 Rony krásné švestky
Oprava, švagrová má ty švestky velké 7-8 cm :) |  | Velké švestky - jaká je to odrůda, 23.9.2010 Rony díky
Ostatní pánové, žádal sem o radu. Místo toho mě tady poučujete. Žádný učený z nebe nespadl... |  | Velké švestky - jaká je to odrůda, 22.9.2010 Švagrová má na zahradě švestku s velkými (odhadem 6 cm) plody. Protože jsou plody velké a velmi chutné, chtěl bych si tuto odrůdu zasadit na vlastní zahradu. Ale nevím jak se tato odrůda jmenuje.
Poradíte prosím
PS: Vím jen že blumy to nejsou... |  |
 |
|
|
|