|
Příspěvky uživatele - 127.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stáří benzinu do pily, 22.9.2010 To nejste sám, podle jiných reakcí a já Vám to věřím. Přesto je doba skladování hotové směsi v návodech omezena. Stačí málo z toho, co jste uvedl, aby bylo jinak a už je problém např. tupý řetěz, jiné seřízení karburátoru, jiné podmínky skladování...... celý příspěvek > |  | Itest, 22.9.2010 S ohledem k názvu tématu je třeba doplnit: nepatřím ani do jedné skupiny a věřím i vím, že ani ostatní ne. Já jsem se nespálil, ale dost kamarádů a známých ano. Spáleniny se těžko hojí a zanechávají jizvy. V tomto případě jsou ve formě výčítek a... celý příspěvek > |  |
|  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 27.6.2010 Na youtube jsem dříve vložil video ostření pod Jurahell. Jinak zkušenost s momenťákem je zřejmě ještě málo, aby jste pochopil, že to platí i u pil a pod. také. |  |
|
|
|