|
Příspěvky uživatele - 22.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazování švestkových semenáčků, 29.8.2010 Přesadit je nyní můžete někam, kde vám vadit nebudou vadit než dorostou. Osobně si ale nejsem úplně jistý, jestli je to dobrá investice. Chcete-li kvalitní úrodu dobrých švestek, je lepší v zahradnictví vybrat odolnější odrůdy vůči šarce, to je jedno... celý příspěvek > |  | Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.8.2010 Jabloně vykácet, spolehlivě pak plodit nebudou. |  |
|  | Thuje Brabant, 26.8.2010 Narozdíl od Smaragdu rostou Brabanty trochu více do šíře, takže se mohou od sebe sázet dále. Aktuální výška stromku je v tomto případě bezpředmětná, vzdálenost se musí i tak dodržet ať má stromek metr, či dva. Optimální vzdálenost Brabantů od sebe je... celý příspěvek > |  | Jak na Bršlici - "Kozí nohu"?, 25.8.2010 Bršlice je dvouděložná, takže Bofix na ní zabere. |  | Břízy ve stromořadí, 24.8.2010 Docela se divím, že s přesazením břízy máte problémy, tenkrát jsem vykopal na kraji lesa - a musím říct, že ne moc citlivě - tři cca dvoumetrové břízy, které jsem pak zasadil na zahradě. Bez náročnější péče se chytly všechny a to jsem je kopal... celý příspěvek > |  | Jakou ostružinu a malinu?, 22.8.2010 Mám zkušenost s malinoostružinou, žlutým maliníkem i beztrnnou ostružinou - začnu u beztrnné ostružiny - záleží na odrůdě - jedna co mám je Helen, je to takový keř, který velmi málo odnožuje, takže nezapleveluje okolí, plody jsou poměrně velké a... celý příspěvek > |  | Založit trávník teď nebo na jaře?, 22.8.2010 Můžete nyní, trávník do podzimu vzejde, pak ho ještě někdy v říjnu přihnojíte draselným hnojivem, aby vyzrála pletiva dobře a není problém. Jinak jsou možné oba termíny, každé má své pro a proti, ale ve výsledku je to vždy na péči, jakou trávníku... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - listovka, 21.8.2010 Určitě. Listovka je výborná náhražka rašeliny, můžete si ji vyrobit doma (vynikající je např. bukové listí, které se rychle rozkládá) a navíc defacto šetříte peněženku i přírodu, protože rašelina se ve velkém rabuje v rašeliništích a také stojí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|