Příspěvky uživatele - 22.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazování švestkových semenáčků, 29.8.2010
Přesadit je nyní můžete někam, kde vám vadit nebudou vadit než dorostou. Osobně si ale nejsem úplně jistý, jestli je to dobrá investice. Chcete-li kvalitní úrodu dobrých švestek, je lepší v zahradnictví vybrat odolnější odrůdy vůči šarce, to je jedno... celý příspěvek >
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.8.2010
Jabloně vykácet, spolehlivě pak plodit nebudou.
Thuje Brabant, 26.8.2010
Narozdíl od Smaragdu rostou Brabanty trochu více do šíře, takže se mohou od sebe sázet dále. Aktuální výška stromku je v tomto případě bezpředmětná, vzdálenost se musí i tak dodržet ať má stromek metr, či dva. Optimální vzdálenost Brabantů od sebe je... celý příspěvek >
Jak na Bršlici - "Kozí nohu"?, 25.8.2010
Bršlice je dvouděložná, takže Bofix na ní zabere.
Břízy ve stromořadí, 24.8.2010
Docela se divím, že s přesazením břízy máte problémy, tenkrát jsem vykopal na kraji lesa - a musím říct, že ne moc citlivě - tři cca dvoumetrové břízy, které jsem pak zasadil na zahradě. Bez náročnější péče se chytly všechny a to jsem je kopal... celý příspěvek >
Jakou ostružinu a malinu?, 22.8.2010
Mám zkušenost s malinoostružinou, žlutým maliníkem i beztrnnou ostružinou - začnu u beztrnné ostružiny - záleží na odrůdě - jedna co mám je Helen, je to takový keř, který velmi málo odnožuje, takže nezapleveluje okolí, plody jsou poměrně velké a... celý příspěvek >
Založit trávník teď nebo na jaře?, 22.8.2010
Můžete nyní, trávník do podzimu vzejde, pak ho ještě někdy v říjnu přihnojíte draselným hnojivem, aby vyzrála pletiva dobře a není problém. Jinak jsou možné oba termíny, každé má své pro a proti, ale ve výsledku je to vždy na péči, jakou trávníku... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - listovka, 21.8.2010
Určitě. Listovka je výborná náhražka rašeliny, můžete si ji vyrobit doma (vynikající je např.  bukové listí, které se rychle rozkládá) a navíc defacto šetříte peněženku i přírodu, protože rašelina se ve velkém rabuje v rašeliništích a také stojí... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika