|
Příspěvky uživatele - 226.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekačku?, 21.9.2010 O víkendu jsem měl zmíněného Partnera demontovaného (motor off), a jal jsem se zkoumat skelet i v místech pod motorem. Tak nějak bez motoru se se skeletem snadněji manipuluje, a tak jsem kritickým okem nevynechal jediný záhyb.
K mému úžasu jsem... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku?, 17.9.2010 Děkuji za tip, zajímavá sekajda.
Vypadá to, že má celoplastový koš, což by mohl být problém, protože skladovací prostor pro sekačku je značně omezený, ta tento se nedá klasicky "splácnout" :). Dále bych řekl, že motor bude ještě staré... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekačku?, 17.9.2010 Děkuji za názory, už jsem stihl mluvit se zastoupením Briggse, takže motor opravdu nebude takový problém
Nicméně, kde koupit například kvalitní kolečka (případně s větším průměrem - já vím, změna rozsahu výšky sečení) netuším. Neporadíte prosím... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku?, 17.9.2010 Ok. Děkuji za Váš čas.
Ještě mě napadla možnost "perestrojky", ale vůbec netuším, zda by to bylo možné.
Mám na mysli vyměnit motor za nový (lepší?), osadit většími kolečky, a zaměnit nůž za ten s většími "lopatkami".
Pokud by... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|