Příspěvky uživatele - 183.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasilková zahranictví, 23.11.2010
Také se připojuji k negativnímu hodnocení. Čekala jsem na rostliny déle než 2 měsíce a nic nepřišlo. Nakonec jsem objednávku stornovala s zboží zakoupila jinde. A ještě jsem ušetřila. Navíc na storno nikdo nereagoval.
Zasazení Nektarinky, 8.11.2010
Můžete mi prosím někdo poradit, jak daleko od plotu mám zasadit nektarinku? Tak aby mi ovoce nepadalo k sousedům přes plot.
Pěstování Nekterinek, 17.9.2010
Zajímalo by mě, jak se u nás daří Nektarinkám a jaké podmínky potřebují pro svůj růst. Také bych potřebovala poradit, jakou odrůdu vybrat.
Lilie z marketu, 17.9.2010
Máte moc krásné lilie. Ta růžová vypadá úplně stejně, jako ty moje. Vysadím je tedy ven. Moc děkuju za radu :-)
Výběr drobného ovoce, 17.9.2010
Chtěla bych si koupit nějaké angrešty, rybízy a maliny. Vybrala jsem červený angreš odrůda Remarka a odrůda Pax - beztrnný, Bílý angrešt odrůda Invicta a Česká koruna, Červený rybíz Rubigo a odrůda Vitan, Žlutá malina Fallgold a odrůda Zlatá... celý příspěvek >
Lilie z marketu, 17.9.2010
K narozeninám jsem dostala krásné růžové Lilie v květináč (koupené v Kauflandu). Téměř ihned mi opadalay. Je na nich napsané, že jsou to pokojové květiny. Co s nimi mám teď dělat? Mám je dát do vlhkého sklepa? Nebo nemám věřit popisu z marketu a můžu... celý příspěvek >
Co se mi to stalo s rajčaty?, 17.9.2010 Obsahuje fotku
Měla jsem krásná rajčata - asi 50 sazenic. Týden jsem nebyla doma a když jsem se vrátila vypadala tak jak je to vidět na fotce. Co se to s nimi stalo? Co jsem udělala špatně? Můžu je vytrhat a naházet do kompostu? Předem díky za radu.
Jakou Zmarilku?, 7.7.2010
Potřebovala bych poradit s výběrem Zmarliky. Navím, jaké jsou v nich rozdíly - kromě ceny. Například jsem našla CERCIS siliquastrum a CERCIS canadensis 'Forest Pancy'  a netuším, jaký je v nich rozdíl. Víte to někdo? A co Zmarličník? V čem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika