Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace pokojové rostliny 1, 24.7.2010
to je pokojová begonie-odstraňte ten špatný list.
Jaký kvetoucí keř, 23.7.2010
i kalina by vypadala pěkně a rychle roste.
Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 23.7.2010
Je to muchovník olšolistý a ty ošklivé listy bych určitě   ihned odstranila. Obroste znovu.
Prosím, kdo pozná tento keř? (2), 23.7.2010
Pak už mě napadá když je to popínavka jedině Aktinidie.
Prosím o radu - Durman, 23.7.2010 Obsahuje fotku
ještě fotka z dneška
Prosím o radu - Durman, 23.7.2010 Obsahuje fotku
tak já dostala letos maličký durman, opravdu byl v maličkém květníčku a začala jsem ho zalévat a musela jsem ho za nedlouho přesadit a rostl a rostl a po 14 dnech jsem ho musela znovu už po třetí přesadit i když měl nasazené květy.Přikládám fotky
Prosím, kdo pozná tento keř? (2), 23.7.2010
řekla bych, že to bude vajgelie
Suchý (spálený) trávník?, 17.7.2010 Obsahuje fotku
Tak já mám trávní uplně vyschlý, ale myslím až pořádně zaprší, že se zazelená. Vždyť tato sucha, to je hrůza.
Kdy zasadit japonskou vrbu?, 15.7.2010
Ještě si pročtěte tady diskuzi zadejte si listnáče a tam je oní dost zajímavých zkušeností. H
Kdy zasadit japonskou vrbu?, 15.7.2010
Tak nejlepší si vyberete pěkný zdravý exemplář v dobrém zahradnictví a ne v nějakých marketech. Tam se můžete s důverou obrátit a chtít poradit, to v supermarketu těžko nějakou dobrou radu dostanete. Já jsem vrbu kupovala loni známé v září jako dárek... celý příspěvek >
Znáte název této trvalky?, 15.7.2010
Druhy pěstované u nás dorůstají výšky 30cm, ale růst je velmi pomalý. (Existují druhy dorůstající v podobě keře velikosti 2 - 3m.) Vydrží na slunci i v polostínu a potřebují sušší místo a chránit na zimu např. netkanou textilií, chvojím nebo listím.... celý příspěvek >
Znáte název této trvalky?, 15.7.2010
Ty fotky jsou dost rozmazané, není to hebe?
Co to je za plevel?, 15.7.2010
Také se mi objevila v záhonech, nejprve vypadá jako okrasná tráva, ale není, hodně se mi rozmnožila, bojuji s ní./zatím úspěšně/
Co mi roste na zahradě, 15.7.2010
vložení obrázku je jednouché. Napíšeš příspěvek a dáš odeslat a pod příspěvkem se ti zobrazí přidat obrázek tak na to klikni a tam se ti zobrazí název obrázku napíšeš a pak klikneš do rámečku  a na procházet , vybereš si fotku ze svých... celý příspěvek >
Listnac z Chorvatska - pozna ho nekdo?, 13.7.2010
Před časem jsem se tu na něj také ptala, takže jsem Vám nyní mohla poradit. Takže už název známe oba. Hezký den. Mrkněte do kolonky živé ploty, tam se dozvíte víc. H
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika