Příspěvky uživatele - 146.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 15.5.2012 Obsahuje fotku
Jeste jedna fotka vlozena primo sem, kdyby za par mesicu odkaz nefungoval.
Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 15.5.2012
Můžete se podívat, prosím, na tyto fotografie naseho travniku a poradit co s tim? Travnik byl zalozen loni v srpnu, je automaticky zavlazovan. V letosni sezone na jare probehla vertikulace a doseti, doposud byl 2x hnojen, sekan je pravidelne 2x... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka na 450m2?, 7.8.2011
Tak doma by samozrejme zustala benzinova rotacni. Takze kdyby pocasi nedovolilo nebo jsme byli na dovolene, tak se to nasledne poseka klasikou. Jen jste mne trochu zarazil s tim behanim. Kdyz pospicham a jdu rychle s klasickou sekackou, tak je... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka na 450m2?, 7.8.2011 Obsahuje fotku
Zakladame novy travnik (defacto delame celou novou zahradu). Doposud jsme sekali klasickou benzinovou sekackou. Na novy travnik bych chtel vyjet s vretenovou. Zaujala mne sekacka Brill RazorCut 38. V jinych tematech si ji tady dost lidi chvali.... celý příspěvek >
Jaky prumer potrubi pro zavlahu napojenou na 3/4" vodomer, 18.4.2011
Natahnu tam tedy potrubi 32mm. Rozdil v cene je zanedbatelny. Ovsem s tema kolenama nevim. Ne, ze by to byl problem odstranit. To bych zvladl i sam. Vim kde pred barakem mame uzaver pro nasi odbocku z hlavniho radu. Je to vsak takovy problem? Vzdyt... celý příspěvek >
Výběr tlakové myčky, 15.9.2010
Muze mne nekdo rici jaky je v praxi rozdil mezi pracovnim a maximalnim tlakem? Maximalni je mozne dosahnout treba jen na par sekund nebo je mozne ho pouzivat porad, ale nedoporucuje se to nebo jak to je s temito hodnotami? Dekuji,
Hecht 551 SWB 5 in 1 Ready Start, 22.8.2010
Muzu se zeptat, zda jste si sekacku nakonec poridil a jak jste s ni spokojen?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika