|
Mars, 8.4.2009 Koruna se vytvoří vždy. |
 |
Mars, 7.4.2009 Vytvoří. |
 |
|
 |
Okurky na plné slunce?, 7.4.2009 To bude nějaký nesmysl. |
 |
Netradiční metoda řezu, 7.4.2009 Čím víc listí, tím víc a kvalitnějších plodů dokáže strom uživit. K čemu nadměrná násada květů, když to stejně budete muset probrat? |
 |
střih nově vysazené švestky, 6.4.2009 Stromu to neulehčí, to je rozšířený omyl. Naopak, stromek to oslabí a zakořenění zpomalí. |
 |
Netradiční metoda řezu, 6.4.2009 Aha, takže plody jsou anorganické? |
 |
odstranění přerostlého ostružiní v lese, 6.4.2009 Proboha to už se plejou i lesy? |
 |
Netradiční metoda řezu, 6.4.2009 Žádným hnojením nedodáte stromu organické látky. Ty se tvoří jedině právě v listech. |
 |
Netradiční metoda řezu, 6.4.2009 Řez po olistění strom naprosto zbytečně vysiluje. První listy musí strom vytvořit ze svých zásob, o které přijde, pokud ho ořežete dřív než listy vytvoří zásoby nové. |
 |
Lze stříkat jarní soupravou okrasné listnáče?, 5.4.2009 Mě to přijde dost zvláštní. Asi jako dát po vyléčení dobrat prášky dalším členům rodiny. |
 |
|
 |
Lze stříkat jarní soupravou okrasné listnáče?, 5.4.2009 Jaký k tomu byl důvod? |
 |
Mám je zalít, 4.4.2009 Aha. No já je probouzim v březnu na okně. |
 |
střih mladé švestky - konkrétně, 4.4.2009 Takhle že roste strom bez řezu? |
 |
Kdy papriky do skleníku, 4.4.2009 Tady na plzeňsku ve dne stejný, ale k ránu pět a víc. I když koncem března bylo párkrát pod nulou. |
 |
jakou vzdálnost mezi švestkami při sadbě?, 4.4.2009 Záleží jaké tvary chcete pěstovat. |
 |