|
Příspěvky uživatele - 137.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak sazet, 21.9.2010 1.Podle typu půdy (mj.). Do lehké hlouběji. Já mám na záhrádce náplav, hodně písčitou půdu, proto pod cibule nejdříve nasypu lopatičku substrátu s pár zrnky cereritu, cibule dosud vsazené s postupem "souhlasí", tj. kvetou.... celý příspěvek > |  | Přesazení hyacintu, 14.9.2010 To žloutnutí listů bylo tuším ke konci srpna. Co je ale lepší: 1. Nechat v září raději cibule už v klidu - nějak to dopadne - nebo 2. Přesazovat opatrně ještě teď, ony nějak ještě do zimy zakoření...??? U narcisů se píše možném sázení... celý příspěvek > |  |
|  | Přesazení hyacintu, 14.9.2010 V záhoně mám -chráněné košíčky i drátěným pletivem proti hlodavcům- dvě barvy hyacintů. Jedny ještě najaře vykvetly (1 ze tří cibulí), druhé ne. Je správné touhle dobou hyacinty přesazovat a je šance, že na lepším (slunnějším) místě... celý příspěvek > |  | Cibule šafránu - Crocus sativus, 14.9.2010 Tedy běží o Crocus speciosus, pravděpodobně.
Fran |  | Cibule šafránu - Crocus sativus, 14.9.2010 Myslím, že cibulky tohoto krokusu jsem před cca 14 dny zasadila do země. V případě úspěchu utvoří podzimní " modravé kolo" okolo 1 růžového ocúnu, ten rovněž před 14 dny putoval do země, a který by měl kvést téměř současně. ... celý příspěvek > |  | Proč zmodraly kosatce, 3.9.2010 Vysadila jsem před cca 20ti lety na poloslunné suché místo kosatce, koupené s názvem "americké". Velké, kvetly všechny, hýřilo asi 5 barev od bílé, žluté, sladce růžové přes bleděmodrou až k tmavě modro fialové, ve váze z tmavých květů někdy... celý příspěvek > |  | Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010 Je to Platycodon, bingo - a díky. Poupata jako balónky, píší skalnička a sluncemilka. Takže v polostínu (u lesa) se jí spíš asi dařit nebude, nemáte zkušenost? To ostatní (propustnou půdu - jenom hrstičku substrátu u kořenů aby se chytla -... celý příspěvek > |  | Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010 Je to zatím nízká rostlona, asi 30 cm (výsledně prý nebude přes půl metru), má tmavozelené asi 2-3cm dlouhé vejčité listy na lodyhách vyrážejících do stran a spíše od země. Kvete teď, květ je buď modrý, nikoli světle. anebo růžový s nádechem do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|