Příspěvky uživatele - 137.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak sazet, 21.9.2010
1.Podle typu půdy (mj.).  Do lehké hlouběji. Já mám na záhrádce náplav, hodně písčitou půdu, proto pod cibule nejdříve nasypu lopatičku substrátu s pár zrnky cereritu, cibule dosud vsazené s postupem "souhlasí", tj. kvetou.... celý příspěvek >
Přesazení hyacintu, 14.9.2010
To žloutnutí listů bylo tuším ke konci srpna.  Co je ale lepší: 1. Nechat v září raději cibule už v klidu - nějak to dopadne - nebo 2. Přesazovat opatrně ještě teď, ony nějak ještě do zimy zakoření...??? U narcisů se píše možném sázení... celý příspěvek >
Přesazení hyacintu, 14.9.2010
V záhoně mám -chráněné košíčky i drátěným pletivem proti hlodavcům- dvě barvy hyacintů. Jedny ještě najaře vykvetly (1 ze tří cibulí), druhé ne. Je správné touhle dobou hyacinty přesazovat a je šance, že na lepším (slunnějším) místě... celý příspěvek >
Cibule šafránu - Crocus sativus, 14.9.2010
Tedy běží o Crocus speciosus, pravděpodobně. Fran
Cibule šafránu - Crocus sativus, 14.9.2010
Myslím, že cibulky tohoto krokusu jsem před cca 14 dny zasadila do země. V případě úspěchu utvoří podzimní " modravé kolo" okolo 1 růžového ocúnu, ten rovněž před 14 dny putoval do země, a který by měl kvést téměř současně. ... celý příspěvek >
Proč zmodraly kosatce, 3.9.2010
Vysadila jsem před cca 20ti lety na poloslunné suché místo kosatce, koupené s názvem "americké". Velké, kvetly všechny, hýřilo asi 5 barev od bílé, žluté, sladce růžové přes bleděmodrou až k tmavě modro fialové, ve váze z tmavých květů někdy... celý příspěvek >
Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010
Je to Platycodon, bingo - a díky. Poupata jako balónky, píší skalnička a sluncemilka. Takže v polostínu (u lesa) se jí spíš asi dařit nebude, nemáte zkušenost? To ostatní (propustnou půdu - jenom hrstičku substrátu u kořenů aby se chytla -... celý příspěvek >
Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010
Je to zatím nízká rostlona, asi 30 cm  (výsledně prý nebude přes půl metru), má tmavozelené asi 2-3cm dlouhé vejčité listy na lodyhách vyrážejících do stran a spíše od země. Kvete teď, květ je buď modrý, nikoli světle. anebo růžový s nádechem do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika