|
Příspěvky uživatele - 88.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kultivator, 11.10.2011 Kryt převodovky má hliníkový. No jestli myslíte zničení ošoupáním o hlínu, tak to u robi nastane dřív než u PA51. Ale myslím že motor za tu dobu stihne 4 výbrusy, a že při amatérském použití se toho prodření prostě není třeba bát.
A ta maďarská... celý příspěvek > |  | Kultivator, 6.10.2011 Dík za vyjádření,
k tomu PA51. Měl jsem v ruce i Robi, sice s menší šířkou záběru, ale připadl mi lepší, víc promakané detaily, lehčí, prostě na něm bylo znát že pochází ze zemědělské firmy, kdežto PA51 mi přijde že rychle spíchli v Povážských... celý příspěvek > |  |
|  | Kultivator, 6.10.2011 Mám starý kultivátor, PA51 a už má hodně obroušené zkrácené nože.
Ve vari servisu mají nože které by tam pasovaly, ale mají dva druhy.
Nože ostře zahnuté, a nože do oblouku. Já mněl původně ty ostře zahnuté.
Jaké vlastnosti mají ty obloukové, kdy... celý příspěvek > |  | Problém s motorem křovinořezu, 22.5.2011 Co to znamená probíjet, vidíte jiskru na povrchu izolátoru svíčky? Tak svíčku očistěte, nebo vyměňte.
Lubor |  | Křovinořez Garden King - Tv products, 13.5.2011 Díly na motor třeba i v prodejně benzínových koloběžek, ale v tv products jsou za 1/3
Lubor |  | Nikasil u dvoutaktu, 13.9.2010 Dík za fotky, a laická otázka, jak mo jsou ty hliníkové válce u aut rozšířené, jý to zatím viděl na malých motorech.
Lubor |  | Kolísavé otáčky motorové sekačky, 27.4.2010 Moje sekačka má na karburátoru šrobky pro nastavení volnoběžných otáček a sytosti. I když na volnoběh motor nikdy neběží, nevhodné nastavení těch šroubů může kmitání regulace způsobit. Zkusil bych rukou regulátor otáček vyřadit a ty šrouby nějak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|