Příspěvky uživatele - 91.112

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Albizia, 9.9.2011
Hezký den, právě jsem se vrátila z Maďarska, kde jsem na ulicích i v zahradách viděla nádherné stromy, kvetoucí i už s lusky se semeny, pořád jsem chtěla někde uloupit semínka, abych se pokusila vypěstovat tenhle stromek, ale pak jsme ho náhodou... celý příspěvek >
Papriky - co s nadúrodou?, 3.11.2010
Letos se nám opravdu dost urodily, poraďte - co s nimi? Jak je zpracovat? Mrazit, zavařovat... Máte nějaké zaručené jedlé recepty? Dík za rady, Míša
Severozápadní stanoviště pro růže?, 12.9.2010
Dobrý den, mám jeden záhon na zahradě podle domu nevyužitý, orientovaný na SZ, sluníčko tam svítí odpoledne. Moc toužím po růžích. Už dříve tam růže byly a kvetly, i když to nebyly žádné šlechtěné a velkokvěté odrůdy. Máte tip, jaké růže je... celý příspěvek >
Praskání rajčat, 12.8.2010
Většinou vodorovně, asi 1 - 2 cm od stopky, ale někdy to vezmou i napříč. Ten nedostatek draslíku je zajímavý, hnojíme slepičinci, tak jsem nějak myslela, že tam ddraslík je. Ale on je tam hlavně asi dusík. Takže zkusíme přihnojit draslíkem. Díky!!
Lilek - padání květů, 27.7.2010
Hezké odpoledne, tak je to Český raný 
Lilek - padání květů, 26.7.2010
Tak pokračuji v chlubení :-))) lilky jsou den ode dne větší, mají asi 20 cm na délku. A další a další jsou nasazeny v odkvetlých květech... Ale chci se zeptat - mají se keříky nějak zaštipovat jako třeba rajčata? Nebo třeba nějak vyvázat, podepřít??... celý příspěvek >
Eustoma - čínská růže, 24.7.2010
Díky, tak je rozlosuji a jedna bude domácí a jedna venkovní. Schválně, která z nich na tom nakonec bude líp... Ještě jsem si našla, že nejlepší jak si jí uchovat na několik let, je vždycky ji namnožit na podzim ze semínek 
Eustoma - čínská růže, 24.7.2010
Můžete poradit, jak pěstovat tuto nádhernou květinu? Dnes jsem jí koupila na trhu, kde mi tvrdili, že je to venkovní trvalka. Zagůglila jsem a ejhle - ono to tak asi úplně nebude... Takže prosím o rady, jak se z ní co nejdéle těšit. Mám dvě, bílou a... celý příspěvek >
Lilek - padání květů, 15.7.2010
My letos zkoušíme lilky prvně, vypěstovala jsem si 10 sazeniček, které jsme dali do foliáku, ale jak začalo být v květnu vedro a včas se neodklopily, tak u několika zaschly špičky. Dva chcíply, ostatní obrazily zespodu. Teď jsou venku, v podstatě... celý příspěvek >
Co to je?, 18.9.2009
No ještě problém s mandelinkou bramborovou...  Tak zase příště, a nehrajte to na nás, že jste ubohá obyvatelka skrytého koutu Šumavy. V tuto dobu fakt ani roháči, ani mandelinky bramborové nedělají hromadné nálety na ořechy ani na domy. Tak si... celý příspěvek >
Co to je?, 16.9.2009
 Paní Popelková, vy budete asi pěkný vtipálek. 9ticentimetrový brouk v Čechách, to ani roháč není, i tesařík obrovský je menší. Kde bydlíte???
Cibuloviny - kdy do země?, 16.8.2009
Díky moc, anemonky jsou A. coronaria, čtyřlístky Oxallis deppei. Narcisy mají být nějaké super obří, tak jsem zvědavá, jestli mi alespoň listy vylezou...    Tak ještě jednou díky za radu, jdu si napsat rozpis a zasadit ty... celý příspěvek >
Cibuloviny - kdy do země?, 15.8.2009
Dobrý den, dovezla jsem si z Holandska krabici různých cibulek - lilie, gladioly, okrasný česnek, anemonky, narcisy a nějaké barevné čtyřlístky   a potřebuji poradit, kdy zasadit. Gladioly na jaře, a to ostatní na podzim??? Nebo je to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika