|
Co na zahradu?, 5.4.2010 proč by nemohli být ovocné stromy u lesa?Pamatuji se na mělnicku v lese byla hájenka a okolo ní samé jabloně.Míra |
 |
Krtek - a je to, 27.3.2010 Krtek neustále putuje po svých chodbách, proto není třeba hledat nové krtince jen najít nějakou tu chodbu a tam dát tu trubkovou past.Čím více chodeb se najde tím dát větší pastí=větší úspěšnost(já používám až tři).Klidně to tam nechám několik dní,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Krtek - a je to, 26.3.2010 Tak konečně je krtek zase chycen díky trubkové pasti.Jak jsem psal v lednu tak jsem pár pastí zahrabal a to nepoužívám žádné rukavice a krtek je chycen.Doopravdy nic jiného mě nazabírá tak dobře jako trubkové pasti.Liqiud gel je na všechno možný jen... celý příspěvek > |
 |
Budka na snaseni, 17.3.2010 Sádrový podkladek se dá koupit skoro všude, nebo je taky možno najít kulatý valounek a dát ten, ale s pravým vejcem bych to nedělal, může se najít nějaká slepice(přinejhorším jich může být více) a vejce sežrat a potom to bude dělat zas a zas.Míra |
 |
Jak postavit kurník, 14.3.2010 Chcete ho i zateplit?Jestli bude střecha jen z lepenky tak předpokládám že asi ne.Jinak prkna 1" stojí cca v rozmezí 3200-3500Kč za kubík.1 kubík by měl asi vystačit na 36m čtverečných.Ještě potřebujete trámky a ty stojí min. o 1000Kč více než... celý příspěvek > |
 |
Jak postavit kurník, 13.3.2010 Nepíšete z jakého materiálu ho chcete stavět, dřevěný či zděný ani jakou střechu si představujete a rozměry toho kurniku.míra |
 |
Hortenzie, 2.3.2010 Hlavně hnojit a zalévat=úspěch |
 |
Krtek - a je to, 24.1.2010 Dnes v poledne receptáři na primě ukazovali nové pastičky na myši a nakonec řekli jako překvapení pro zahrádkáře až sleze sníh a poleví mrazy tak nám ukáží novou pastičku na krtky či hryzce.Tak jsem zvědavý čím nás překvapí.Už mám na zahradě zase... celý příspěvek > |
 |
Jak na krtky, 21.1.2010 Gel mizí, ale krtek jezdí vesele dál.U mě platí na něj jen trubkové pasti, viz vlákno krtek-a je to.Míra |
 |
Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 9.1.2010  Máme zahradu ve svahu kde je strašné sucho že i malé jabloně musím zalévat a taky tu máme dost slepýšů.ve skalce máme jen jeden pár ještěrek.Míra |
 |
|
 |
Krmítko pro ptáčky, 9.1.2010  Dobrý večer.Tak už máme tady opět zimu a mě nedá se podělit s ostatními jak pečovat v takovém počasí o ptáčky.jsem chovatel exotů a taky miluji volně žijící ptáčky za oknem a je to někdy lepší než televize.Po zkušenostech se starým krmítkem a... celý příspěvek > |
 |
Jak moc škodí kozy na zahradě?, 5.1.2010 Naprostý souhlas,10 arů je málo a kozy jsou jako kamzíci, vyskočí kamkoliv a všechno zlikvidují.Vlastní zkušenost, když jsem byl malý tak jsme měli dobytka dost a jednou do toho táta přivezl jednu kozu(a la kamzík).Míra |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 31.12.2009 Tak Milane už jste ji někde na stránkách(odkazech) našel?Míra |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009 Kanadská reneta je sice hranatá, ale je také dle popisu široká.Jinak jsem zvědavý co to nakonec bude za jabloň.Míra |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009 A nebo kanadská reneta původně z francie 1771 roku(dost vzácná, původ nejistý) a vyskytuje se ještě občas v německu, rakousku a švýcarsku,tady ten odkaz je přímo na ni |
 |