Příspěvky uživatele - 49.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co na zahradu?, 5.4.2010
proč by nemohli být ovocné stromy u lesa?Pamatuji se na mělnicku v lese byla hájenka a okolo ní samé jabloně.Míra
Krtek - a je to, 27.3.2010
Krtek neustále putuje po svých chodbách, proto není třeba hledat nové krtince jen najít nějakou tu chodbu a tam dát tu trubkovou past.Čím více chodeb se najde tím dát větší pastí=větší úspěšnost(já používám až tři).Klidně to tam nechám několik dní,... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 26.3.2010
Tak konečně je krtek zase chycen díky trubkové pasti.Jak jsem psal v lednu tak jsem pár pastí zahrabal a to nepoužívám žádné rukavice a krtek je chycen.Doopravdy nic jiného mě nazabírá tak dobře jako trubkové pasti.Liqiud gel je na všechno možný jen... celý příspěvek >
Budka na snaseni, 17.3.2010
Sádrový podkladek se dá koupit skoro všude, nebo je taky možno najít kulatý valounek a dát ten, ale s pravým vejcem bych to nedělal, může se najít nějaká slepice(přinejhorším jich může být více) a vejce sežrat a potom to bude dělat zas a zas.Míra
Jak postavit kurník, 14.3.2010
Chcete ho i zateplit?Jestli bude střecha jen z lepenky tak předpokládám že asi ne.Jinak prkna 1" stojí cca v rozmezí 3200-3500Kč za kubík.1 kubík by měl asi vystačit na 36m čtverečných.Ještě potřebujete trámky a ty stojí min. o 1000Kč více než... celý příspěvek >
Jak postavit kurník, 13.3.2010
Nepíšete z jakého materiálu ho chcete stavět, dřevěný či zděný ani jakou střechu si představujete a rozměry toho kurniku.míra
Hortenzie, 2.3.2010
Hlavně hnojit a zalévat=úspěch
Krtek - a je to, 24.1.2010
Dnes v poledne receptáři na primě ukazovali nové pastičky na myši a nakonec řekli jako překvapení pro zahrádkáře až sleze sníh a poleví mrazy tak nám ukáží novou pastičku na krtky či hryzce.Tak jsem zvědavý čím nás překvapí.Už mám na zahradě zase... celý příspěvek >
Jak na krtky, 21.1.2010
Gel mizí, ale krtek jezdí vesele dál.U mě platí na něj jen trubkové pasti, viz vlákno krtek-a je to.Míra
Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 9.1.2010 Obsahuje fotku
Máme zahradu ve svahu kde je strašné sucho že i malé jabloně musím zalévat a taky tu máme dost slepýšů.ve skalce máme jen jeden pár ještěrek.Míra
Krmítko pro ptáčky, 9.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer.Tak už máme tady opět zimu a mě nedá se podělit s ostatními jak pečovat v takovém počasí o ptáčky.jsem chovatel exotů a taky miluji volně žijící ptáčky za oknem a je to někdy lepší než televize.Po zkušenostech se starým krmítkem a... celý příspěvek >
Jak moc škodí kozy na zahradě?, 5.1.2010
Naprostý souhlas,10 arů je málo a kozy jsou jako kamzíci, vyskočí kamkoliv a všechno zlikvidují.Vlastní zkušenost, když jsem byl malý tak jsme měli dobytka dost a jednou do toho táta přivezl jednu kozu(a la kamzík).Míra
Hledám zvláštní jabloň, 31.12.2009
Tak Milane už jste ji někde na stránkách(odkazech) našel?Míra
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009
Kanadská reneta je sice hranatá, ale je také dle popisu široká.Jinak jsem zvědavý co to nakonec bude za jabloň.Míra
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009
A nebo kanadská reneta původně z francie 1771 roku(dost vzácná, původ nejistý) a vyskytuje se ještě občas v německu, rakousku a švýcarsku,tady ten odkaz je přímo na ni
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika