|
Příspěvky uživatele - 152.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 No vidíte, takže mojemu výběru nakonec pomohly 2 řetězy co mám doma. Kupovat je k nové pile znamená přihodit dalších 600kč. Takže nakonec koupím MS 211 za 7600kč přímo v prodejně, kde mám i servis skoro doma.
(Ale abych se přiznal, jednu chvíli jsem... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 Tak se mi výběr zase zúžil. Teď jsem se šel podívat do dílny, jakou šířku řetězu jsem vlastě vůbec používal na starší, teď už vyhozené el. pile. Mám tedy 2 řetězy o šířce 1,3mm - jeden původní + jeden orig. STIHL, na původní lištu 40cm. Takže teď mi... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 Možná jsem Vás špatně pochopil, takže pro moje potřeby by jste mi doporučil spíše Domar? Díky |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 Pánové všem díky za radu. Po srovnání dvou (podle mě) hlavních parametrů (výkon a délka lišty) a ceny se nakonec rozhoduji mezi typem STIHL MS 211 (vítězí servis) a typem DOLMAR PS 460 (výkon + cena) - u tohoto výrobce je bohužel... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 21.8.2010 Dobrý den, poradí mi někdo, jakou mám koupit řetězovou benzinovou pilu v ceně do 10 tisíc? Nejraději bych značku HQ nebo STIHL (tam mám i blíže do servisu). Používat ji budu jen příležitostně - 1x do roka prořez stromů na zahradě, plus tak max. 10x... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|