|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lieska málo kvitne, 29.12.2010 Když mají moc výhonů, tak jsou moc husté (jako třeba rybíz). Po zakrácení na bočních větvích dřív plodí. Měla jsem 1ks té nejobyčejnější s malými, ale plnými a nesesychajícími se oříšky, a každý rok jich byla plná krabice od bot... Jenže to nikdo... celý příspěvek > |  | Králičí hnoj, 28.12.2010 My jsme dávali králičí hnůj do kompostu. Myslím, že pokud dáte pod dýně dospod pod zeminu hnůj, nemůže jim to ublížit. Lída |  |
|  | Můžu zasadit jahody po česneku?, 28.12.2010 Jahody po bramborách dávám každý rok. Lída |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 28.12.2010 Nejradši mám Zlatý fík, ale je nutnost stříkat. Teď jsou dvě novější odrůdy rezistentních angreštů, které by měly být podstatně chuťově lepší než dříve vyšlechtěné. Jsou to z Velkých Losin vyšlechtěný žlutý DAREK a červený KARÁT ve tvaru kapky (ten... celý příspěvek > |  | Kdy ostříhat pokojový ibišek, 27.12.2010 Běžné ibišky jsou dokonce tři, ale Hibiscus syriacus a Hibiscus moscheutos (ibišky syrský a bažinný) jsou zahradní, které snášejí běžné mrazy a přezimují venku (ten druhý s nastýlkou). Hibiscus rosa-sinensis je běžný pokojový ibišek, který mráz... celý příspěvek > |  | Lieska málo kvitne, 27.12.2010 Nejsem odborník, ale: líska není na umístění ani půdu náročná, roste všude (zem písčitá i jílovitá, kyselá i zásaditá). Je samosprašná, pokud vím, tak větrosnubná. Pokud chcete větší úrodu, je dobré jí dát zjara nad kořeny kompost (dost). Když vyrazí... celý příspěvek > |  | Stavba objektu na "nestavebním" pozemku, 27.12.2010 Na studnu musíte mít povolení. Žumpy třeba u nás v osadě povoleny nejsou, musí na ni být také povolení. "Objekt určený k rekreaci" je něco jiného než "rodinný domek". Ohledně rekreačního objektu na patkách - bez základů to není... celý příspěvek > |  | Prosím, určení výborné odrůdy, 26.12.2010 Bláhovo oranžové je na bývalé tátově zahradě, ale není tak ploché jako neznámé jablko a nemá tak mastnou (lesklou) slupku. Lída |  | Jak vyrobit lavicovou houpačku, 22.12.2010  Myslíte tuhle? Ta má i stříšku - vyrábí ji Delta Svratka. Lída |  | Jak vyrobit lavicovou houpačku, 22.12.2010 Kdysi jsem někde viděla nákres, ale kdybych tak věděla, kde... Pamatuji si ji z dětství. Říkalo se tomu "americká houpačka", ale stříšku neměla. Byla hrozně fajn, protože ty lavice s podlážkou zůstávaly při houpání pořád vodorovně - myslíme... celý příspěvek > |  |
|  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 22.12.2010 Kozičko, ty světlejší proužky jsou jen na tom jednom listu, co byl už při zakoupení překlopený. Ostatní listy jsou normálně tmavozelené bez pruhů. U jiných kytek občas něco podobného vyskytne, když list příliš rychle vyroste, ale jak říkáte, s... celý příspěvek > |  | Ibisku blednou listy, 22.12.2010 Tu vodu v práci můžete použít převařenou (vystydlou), vápenné soli zůstanou v konvici. Lída |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 22.12.2010 Kozičko, ty potvory jsou na 100% mčice, měla jsem je na ibišku a asi některé přežily postřik a přestěhovaly se. Třásněnky vypadají jinak, znám je. Jinak host z 8.12. také píše, že měl bílé květy do zelena. Vím, že toho o orchidejích víte moc, ale... celý příspěvek > |  | Citlivka, 22.12.2010 V "listnáčích" je celé dlouhé vlákno... Lída |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 21.12.2010 Kozičko, ty pruhy jsou světlounce zelené. Jak ten lístek je bílý, uprostřed je silnější a tam ta bílá jde až do zelena. Na omak to je normální tuhý lístek. Choroba to určitě není. Ale až odkvete, budu ji muset postříkat proti mšicím, přelezly mi na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|