|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keř s krásnými květy, 3.1.2011  Caesalpinia gilliesii Lída |  | Zazimování Cordyline australis "red star", 3.1.2011 Na zimu doporučují zimní zahradu s tím, že není mrazuvzdorná, minimální tepota je udávána 0°C, pouze jednou bylo psáno až do -5°C. Radši bych to neriskovala. Lída |  |
|  | Krásná kytička mi umírá, 3.1.2011 Vypadá to na tu peperomii, jestli je přelitá (snesou spíš sucho), zkuste nařízkovat. Řízky by měly zakořenit i ve vodě. Lída |  | Co je to za palmu a její nemoc, 3.1.2011 Má moc velký květináč, je dost hluboko zasazená (zaoblení spodku kmene by mělo být těsně nad zemí, ne zapuštěné v zemi). Méně zalévat a dát na světlo. Lepší by bylo chladnější prostředí, ale snese i tepleji. Hlavně i s ohledem na malé množství listů... celý příspěvek > |  | Kdo to ví, odpoví, 3.1.2011  Euonymus fortunei |  | Kdo to ví, odpoví, 3.1.2011  Euonymus japonicus - plody (květy jsou na 3.obrázku z 18,26 hodin). Lída |  | Kdo to ví, odpoví, 2.1.2011  Euonymus má spoustu druhů a odrůd -opadavé, stálezelené, nízké, vysoké, plazivé (ty vylezou třeba tři metry do výšky po zdi). Navíc není vůbec náročný a lehce se množí. Lída |  | Netradiční pěstování host, 2.1.2011 Nikdy jsem neslyšela, že by se česnek po odkvětu tahal ze země (kromě změny stanoviště). Mám jak vyšší fialové, tak nízké růžově červené, žluté a modré, ale nikdy jsem žádný nevytahovala. Naopak roste jako plevel a ty fialové se ještě navíc... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 2.1.2011 Rajčata (pro venkovní pěstování) vysévám koncem března, papriky v první polovině března, nic nezmeškám a sadba se nevytáhne. Těch pár celerů si sadbu koupím. Lída |  | Koupit zahradu?, 2.1.2011 Pokud by odkoupit šla, odkoupila bych ji. Za zahrádku ve vlastnictví i v případě pozdějšího prodeje dostanete určitě víc. U nás se zahrádky cca 300m2 s dřevěnou chatkou prodávají kolem 350.000,-. Cena dolů určitě nepůjde, půdy ubývá. A jestli se vám... celý příspěvek > |  |
|  | Knifofie, 1.1.2011 Však jsem psala - "chránit před vlhkem". Třeba přes orientálky z toho důvodu dávám tabulku skla (na kousky cihel). Lída |  | Co je to za kaktus?, 30.12.2010 Schumbergera v domovině roste epyfiticky. Potřebuje v zemině více humusu než běžné kaktusy, zalévat mírně a častěji, aby jí nepřeschly jemné kořínky. Lída |  | Slepice a slunečnice, 29.12.2010 Když mají kukuřičný šrot nebo kukuřici, mají žlutší žloutky ;-)) Lída |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 29.12.2010 No já Karát zasadila teď na podzim. Pokud nebude dobrý, poletí a koupím Něguše, ten mi chutnal. Lída |  | Agave americana - odolnost, 29.12.2010 Kozičko, zelená rajčata obsahují solanin (jako brambory, když zezelenají). Ale kuchyňskou úpravou se částečně zlikviduje, takže ho tam nezůstane tolik, aby byl nebezpečný. Do kyselé čalamády je dávám doma také, ale když se z nich dělá třeba... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|