|
Neznáme jablko, 25.1.2013  Ta krycí barva mi na Elstar moc nesedí.P |
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 24.1.2013  Hledal jsem v mojích fotkách a našel jsem jen takovou nepodařenou.Snad časem ještě něco najdu.P |
 |
|
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 24.1.2013 Některé japonské slivoně jsou opravdu velké i u nás.Althanova, která není malá, je proti nim prcek.Velikostně bych je přirovnal ke středně velké broskvi.Ale jen některé.P |
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 24.1.2013 Pane Fialo, díky za příspěvky.Spousta z nás by tyto fotky nikdy nenašla.P |
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 21.1.2013  Pane Fialo, nechci Vám brát nadšení, ale nevěřte všemu, co je na obrázcích.Doplnit do dlaně cokoliv není problém.Mimochodem, ta ruka je upravovaná. Domnívám se, že právě po po instalaci blumy.Je to hezky poznat v dolní části palce, v místě, kde... celý příspěvek > |
 |
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 19.1.2013 S Wimpiho posledním příspěvkem lze jen souhlasit.Chuť jablek v obchodní branži je až na kdoví kolikátém místě.Příkladem mohou být jabka ze skupiny Red Delicious.Nádherné.Loni jsem neodolal a sám pár výstavních kousků jsem si koupil.I když je dopředu... celý příspěvek > |
 |
Merunka na pálení, 18.1.2013 Rovnice chuťově aromatická meruňka = aromatická pálenka neplatí.Anebo neplatí vždy.Shodou okolností jsem měl předloni pálenku převážně ze semenáčů.Jiné nebyly.Ač meruňky byly chuťově podřadné, fádní,meruńkovice byla překvapivě velice voňavá a... celý příspěvek > |
 |
Merunka na pálení, 13.1.2013 Název Maďarská nejlepší zavedlo jedno zahraniční zahradnictví.Tady je názorný příklad matení lidí.Stačí k názvu připojit nejlepší, muškátová atd.a lidi kupují ostošest.
Leskora je dobrá právě pro svoji vůni.P |
 |
Merunka na pálení, 13.1.2013 Na pálení rozhodně Leskora.P |
 |
Název trávy, 3.1.2013 Vašeho dotazu pane Josefe jsem si všimnul až dnes.V době, kdy trávy kvetly jsem opravdu v Lednici byl, ale do parku jsem se kvůli času nedostal.Byl jsem tam ještě před časem, kdy trávy byly již suché, na trávy jsem si vzpomněl, ale zda jsem našel tu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kroužek, 31.12.2012 Upevnit jeden konec ve svěráku a trochu ho natáhnout.P |
 |
Nůž, 22.12.2012 Zkuste místo vazelín a olejů postříkat šroub MD sprejem.Bez problémů se dostane i do spár.Pak pomáhá, jak bylo psáno i poklepání kladívkem, může být v rámci možností i silnějšÍ.Pomáhá i přitáhnutí šroubu, ale zase tak, aby se neukroutil a pak teprve... celý příspěvek > |
 |
Plastové desky, 11.12.2012 V Nedakonicích jsou dvě firmy.Zkuste i VM Plast.P |
 |
Nevítaný návštěvník/ce, 11.12.2012 Kdysi jsem potřeboval návnady posypat Kumatoxem.I když jsem si dával pozor, večer jsem měl v nosních hlenech jemné krvavé nitky.Nikdy předtím ani potom jsem je již neměl.Mohla to být taky náhoda, ale od té doby si dávám na tyto přípravky obzvláště... celý příspěvek > |
 |
Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 11.12.2012 Kapesní pilky jsou určené převážně k ořezávání větví, vlků atd.a rovina řezu bývá většinou výš než směr síly klouby-zuby, takže je výhodnější aby zuby byly k rukojeti.Představte si, že zuby by byly opačně.Při pohybu řezu od těla by se pilka spíše... celý příspěvek > |
 |