|
Vackova pozdní, 11.2.2013 Jen pro upřesnění, v jaké výšce ji máte?P |
 |
Vackova pozdní, 11.2.2013 Jestli jde od kostky, Durancie to jasně není.Je fakt, že ta je více zakulacená.Jinak po šarce ani stopa i když je to starý strom.Jestli Vám uhyne aniž by jste ji namnožil, tak jí bude věčná škoda.P |
 |
|
 |
Švestka Valor - Prunus domestica, 11.2.2013 Obrázky z podobných, mnohdy předražených katalogů berte jen jako ilustrační.Obrázky jsou v drtivé většině případů ještě upravované, aby se stromky lépe prodávaly.Tento obrázek k Valoru by však neměl být ani jako ilustrační, protože Valor vypadá úplně... celý příspěvek > |
 |
Pětileté borůvky ze zahradnictví na zázvorce?, 11.2.2013 Dvouletá malinoostružina, ostružina v kontejneru 9x9? Hm, tak to bude spíše mrzáček.P |
 |
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 11.2.2013 Jenom poznámka.Projevy šarky jsou dost zřetelnější právě na mladých rostlinách.P |
 |
Vackova pozdní, 11.2.2013 Mě to spíš připomíná klasickou Durancii.Jakpak jde od kostky?P |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 Vůbec jsem se Vás ani babičky nechtěl dotknout.P |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 Tak mě napadlo, máte věk určený správně?Sice růže se třiceti let dožije, ale přes padesát je dost.Babička by ji musela sázet jako mladá, třeba dvacetiletá dívka a růže by vydržela do doby, kdy by už byla vetchá babička.P |
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 To jsou mi věci.Takže lunární kalendář platí i pro zpracování mléka.Škoda, že jsem to nevěděl.Ty slimáky jsem prošvihnul.Třeba by se mi pod sněhem nějakého podařilo vyhrabat.Aspoň,že stihnu na podzim to pálení kožek.P |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 9.2.2013 Vlastně, píšete,že ji máte více než padesát let, takže DW ne.P |
 |
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 9.2.2013 Foťáky někdy zkreslují, nemůže to tedy být Die welt?P |
 |
Zababčení mladého stromku, 8.2.2013 To zababčení už určil přispěvatel přede mnou.Já už jsem to kdysi psal, že přeškolkovaným stromkům je lépe se vyhnout velkým obloukem.Potíž je v tom, že nemusíte takovýto stromek poznat.Čerstvě vypěstovaný stromek má na větvích pupeny přisedlé k... celý příspěvek > |
 |
Angrešt - řízkování, 8.2.2013 Ta rada pana Kafky rozhodně není špatná a už vůbec ne na prvního dubna.Angrešt se řízkuje pěkně blbě.Kdyby šel dobře, tak jsou ho plné školky.Právě, že moc dobře nejde, je jedna z možností jak vypěstovat keřový návod p.Kafky.P |
 |
Symbivit, 7.2.2013 Máte pravdu, napsal jsem všeobecně houba.Měl jsem napsat "mykorhizní " houba.O té se bavíme.P |
 |
Symbivit, 7.2.2013 Tak já jsem si vždycky myslel, že houba k životu potřebuje vodu, vlhkost jinak je po ní.No a vidíte.Stačí suchou houbu z pytlíku zalít vodou a ona zázračně obživne.Anebo je to jinak?Směs může třeba obsahovat spóry užitečných hub, ale vypěstovat z něj... celý příspěvek > |
 |