Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez mladé višně, 2.3.2013
Přebývající větve vyřežte nastřídačku.Podívejte se i na odkaz v Googlu Zahnův řez.Určitě to bez problémů zvládnete.Jinak, višeň to podle mě nebude.Spíše třešeň.P
Výhra v tombole, co je to?, 26.2.2013
Juniperus squamata 'Blue Star' Chamaecyparis pisifera Filifera spíše Nana.P
Duhová růže, 23.2.2013
Tak, tak.Třeba modrá barva u růží neexistuje.Vždy je tam příměs růžové.Takže jestliže je modrá, je nějak uměle přibarvená.Platí to i u jiných rostlin.Např.modré vřesy atd.P
Duhová růže, 21.2.2013 Obsahuje fotku
Jenom pro zajímavost jak se dají lehce na fotkách v různých katalozích měnit barvy.Je to upravené jen jednoduchým postupem.P
Omlazení slivoně, 21.2.2013
Z těch miniatur Vám nikdo neporadí.P
Vackova pozdní, 14.2.2013
Teď jsem z toho volaaký zmätený.Všechny fotky jsou od jednoho přispěvatele?P
Kysané zelí, 13.2.2013
Každoročně už dost let jezdíme na zelí do Bratislavy do tržnice.Spojíme nákup s výletem a je fakt, že tak dobré zelí nikdy neudělám a ani nikde jinde nekoupím.Vždy se pak nasáčkuje do mrazničky a musí vydržet do příští zimy.Cenu si nepamatuji, ale... celý příspěvek >
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013
Oni tyto věci fungují ještě na jednom principu.A ne jenom lunární kalendář, ale i různé zázračné přípravky.Příklad. Většina lidí ví, že pravidelné cvičení prospívá zdraví.Podle této logiky tedy, když budu hýbat prstem nahoru a dolů, prospívám tím... celý příspěvek >
Švestka Valor - Prunus domestica, 13.2.2013
Pro hosta 61.8.,na obrázku je spíše japonská slivoň,ale v době Vašeho mládí stromky spíše nebyly k sehnání, takže se raději podívejte na net, zda ta Vaše není třeba Althanova (pevnější dužina),nebo Malvazinka (poznáte ji podle toho, zda Vám ve... celý příspěvek >
Abych to zmírnil.Neříkám, že tyto věci jsou na nic.Člověk je tvor věřící a v něco věřit mu pomáhá přežít.Nevím, jestli je dokonce v něco věři, t i když to nemusí být pravda, není lepší, než než nevěřit ničemu.P 
Posledí větou jste trefil hřebík na hlavičku.Takto fungují všechny horoskopy a podobné ptákoviny.P
Vackova pozdní, 12.2.2013
Ale jestli doteď nemá šarku, je to vzácnost.P
Vackova pozdní, 12.2.2013
Teda, jestli se zase neseknu.Toto se mi zdá jako typická švestka Domácí.Zřejmě to bude nějaký klon.P
Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013
V tom lednu jsem, kromě sbírání slimáků, ještě jednu věc prošvihnul.Našel jsem v jednom časopisu velký lunární kalendář a byly zde i dny, kdy je nejlepší úklid..Žena mě určitě v nevhodné dny nutila si uklidit po sobě rozházené svršky.Mohl jsem si... celý příspěvek >
Mýtus Strýmka, 12.2.2013 Obsahuje fotku
Aby byla představa o čem je diskuze.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika