|
Řez mladé višně, 2.3.2013 Přebývající větve vyřežte nastřídačku.Podívejte se i na odkaz v Googlu Zahnův řez.Určitě to bez problémů zvládnete.Jinak, višeň to podle mě nebude.Spíše třešeň.P |
 |
Výhra v tombole, co je to?, 26.2.2013 Juniperus squamata 'Blue Star'
Chamaecyparis pisifera Filifera spíše Nana.P |
 |
|
 |
Duhová růže, 23.2.2013 Tak, tak.Třeba modrá barva u růží neexistuje.Vždy je tam příměs růžové.Takže jestliže je modrá, je nějak uměle přibarvená.Platí to i u jiných rostlin.Např.modré vřesy atd.P |
 |
Duhová růže, 21.2.2013  Jenom pro zajímavost jak se dají lehce na fotkách v různých katalozích měnit barvy.Je to upravené jen jednoduchým postupem.P |
 |
Omlazení slivoně, 21.2.2013 Z těch miniatur Vám nikdo neporadí.P |
 |
Vackova pozdní, 14.2.2013 Teď jsem z toho volaaký zmätený.Všechny fotky jsou od jednoho přispěvatele?P |
 |
Kysané zelí, 13.2.2013 Každoročně už dost let jezdíme na zelí do Bratislavy do tržnice.Spojíme nákup s výletem a je fakt, že tak dobré zelí nikdy neudělám a ani nikde jinde nekoupím.Vždy se pak nasáčkuje do mrazničky a musí vydržet do příští zimy.Cenu si nepamatuji, ale... celý příspěvek > |
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013 Oni tyto věci fungují ještě na jednom principu.A ne jenom lunární kalendář, ale i různé zázračné přípravky.Příklad.
Většina lidí ví, že pravidelné cvičení prospívá zdraví.Podle této logiky tedy, když budu hýbat prstem nahoru a dolů, prospívám tím... celý příspěvek > |
 |
Švestka Valor - Prunus domestica, 13.2.2013 Pro hosta 61.8.,na obrázku je spíše japonská slivoň,ale v době Vašeho mládí stromky spíše nebyly k sehnání, takže se raději podívejte na net, zda ta Vaše není třeba Althanova (pevnější dužina),nebo Malvazinka (poznáte ji podle toho, zda Vám ve... celý příspěvek > |
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013 Abych to zmírnil.Neříkám, že tyto věci jsou na nic.Člověk je tvor věřící a v něco věřit mu pomáhá přežít.Nevím, jestli je dokonce v něco věři, t i když to nemusí být pravda, není lepší, než než nevěřit ničemu.P |
 |
|
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013 Posledí větou jste trefil hřebík na hlavičku.Takto fungují všechny horoskopy a podobné ptákoviny.P |
 |
Vackova pozdní, 12.2.2013 Ale jestli doteď nemá šarku, je to vzácnost.P |
 |
Vackova pozdní, 12.2.2013 Teda, jestli se zase neseknu.Toto se mi zdá jako typická švestka Domácí.Zřejmě to bude nějaký klon.P |
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013 V tom lednu jsem, kromě sbírání slimáků, ještě jednu věc prošvihnul.Našel jsem v jednom časopisu velký lunární kalendář a byly zde i dny, kdy je nejlepší úklid..Žena mě určitě v nevhodné dny nutila si uklidit po sobě rozházené svršky.Mohl jsem si... celý příspěvek > |
 |
Mýtus Strýmka, 12.2.2013  Aby byla představa o čem je diskuze. |
 |